حمل و نقل جاده ای کد خبر: ۶۶۴۹۸

اقدامات صورت گرفته در بارش‌های اخیر برای بازگشایی محورهای مواصلاتی کشور

تا پایان تعطیلات فروردین ۹۰۰ پایگاه و ۱۲ هزار نیرو در سراسر کشور در راهدارخانه‌ها و محل‌های تعیین‌شده فعال هستند تا چنانچه تغییری در شرایط جوی و یا موردی برای جاده پیش آید وارد عمل شده و به موضوع با تمامی امکانات رسیدگی کنند .

واتساپ

به گزارش پرتال حمل و نقل ،‌ سرپرست دفتر مدیریت بحران و تجهیز ماشین‌آلات سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با بیان این که بارش برف و باران تأثیری در خدمت‌رسانی راهداران نخواهد داشت و آن‌ها در همه شرایط کار خود را انجام می‌دهند تصریح کرد : در بارش‌هایی که در هفته‌های اخیر صورت گرفته ، بیش از ۷۱ هزار کیلومتر در سراسر کشور برف‌روبی شده است .

محمد رودباری در تشریح اقدامات صورت گرفته در بارش‌های اخیر برای بازگشایی محورهای مواصلاتی کشور گفت : بارش‌های چند روز اخیر استان‌های آذربایجان غربی و شرقی ، اردبیل ، زنجان ، قزوین ، کردستان ، همدان ، کرمانشاه ، ایلام ، اصفهان ، مرکزی ، چهارمحال و بختیاری ، کهگیلویه و بویر احمد ، یزد ، کرمان جنوب و محورهای منتهی به استان‌های شمالی را درگیر برف کرد همچنین در استان‌های خوزستان ، هرمزگان ، خراسان جنوبی ، سیستان و بلوچستان و کرمان باران بارید .

وی با اشاره به اینکه بیشترین بارندگی در دو استان کهگیلویه و بویراحمد و چهارمحال و بختیاری صورت گرفته است افزود : این بارش‌ها به حدی بود که در استان چهارمحال و بختیاری گردنه چری در مسیر دسترسی این استان به استان خوزستان را مسدود کرد . علاوه بر آن در منطقه کوهرنگ بیش از ۱۰۶ سانتی‌متر برف بارید البته با تلاش راهداران و پلیس راهور ناجا مسیرهای منتهی و یا گذری در این منطقه بسته نشدند .

رودباری با تأکید بر اینکه بر اساس اولویت‌بندی ، بازگشایی محورهای شریانی و پرترافیک در دستور کار ادارات کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای سراسر کشور قرار دارد شروع بازگشایی مسیرهای استان چهارمحال بختیاری به‌خصوص مسیرهای روستایی این استان هم‌زمان با خروج سامانه مذکور از این استان خبر داد .

سرپرست دفتر مدیریت بحران و تجهیز ماشین‌آلات سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای همچنین در رابطه با اقدامات صورت گرفته در استان کهگیلویه و بویراحمد گفت : استان کهگیلویه و بویراحمد دارای ۲ هزار و ۸۴۶ کیلومتر راه است . در بارش‌های هفته گذشته ۶۱ محور این استان درگیر برف و کولاک شدند که با به‌کارگیری ۱۵۰ دستگاه ماشین‌آلات سنگین راهداری و استفاده از۲ هزار تن شن و نمک همچنین به‌کارگیری ۲۰۰ نیروی راهدار مشکلات حادث‌شده برطرف شدند .

وی از بازگشایی تمام محورهای مواصلاتی کشور تا صبح امروز خبر داد و افزود : باید بدانید که در زمان بارش برخی از محورهای کشور دچار انسداد نمی‌شوند بلکه گاهی برای افزایش ایمنی برخی از مسیرهای مواصلاتی با هماهنگی پلیس راهور مسدود اعلام می‌شود . مسئله مهم در بارش‌های اخیر وقوع سیل دراستان های سیستان و بلوچستان ، کرمان و کرمان جنوب بود که به دلیل بارندگی‌های زیاد برخی از مسیرهای روستایی که در کنار مسیل‌ها و رودخانه‌ها قرار داشتند با افزایش دبی آب و پیش روی آن به سطح جاده آب‌گرفتگی و شستگی در آن‌ها روی داد که بعد از فروکش کردن سطح آب از راه‌های استان‌های مذکور تجهیزات راهداری ادارات کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای برای رفع مشکلات ، بازسازی و ترمیم آب خوردگی مسیرها فعال شدند .

وی در مورد تجهیزات به‌کاررفته برای بازسازی مسیرهای استان‌های درگیر سیل اظهار کرد : در استان سیستان و بلوچستان ۲۶۰ دستگاه ماشین‌آلات راهداری و ۳۵۲ نفر راهدار ، محدوده کرمان جنوب ۷۲ دستگاه ماشین‌آلات راهداری و ۱۲۱ نفر راهدار ، استان کرمان ۴۳۲ دستگاه ماشین‌آلات راهداری و ۳۳۰ نفر راهدار به‌کارگیری شده‌اند تا هرچه سریع‌تر به بازگشایی مسیرهای ارتباطی و ترمیم راه‌ها مبادرت کنند . در بارش‌های اخیر در کل کشور به‌طور کل بیش از ۳۰ هزار تن شن و نمک ، ۳ هزار و ۷۰۰ دستگاه ماشین‌آلات استفاده‌ شده همچنین هزار و ۵۲۹ نفر راهدار طی این مدت بیش از ۷۱ هزار کیلومتر را برف‌روبی کرده‌اند .

به گفته سرپرست دفتر مدیریت بحران و تجهیز ماشین‌آلات سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای تا پایان تعطیلات فروردین ۹۰۰ پایگاه و ۱۲ هزار نیرو در سراسر کشور در راهدارخانه‌ها و محل‌های تعیین‌شده فعال هستند تا چنانچه تغییری در شرایط جوی و یا موردی برای جاده پیش آید وارد عمل شده و به موضوع با تمامی امکانات رسیدگی کنند .

در همین موضوع بخوانید

دیدگاه‌ها

۰ دیدگاه

اولین دیدگاه را دربارهٔ این خبر بنویسید.

ثبت دیدگاه

ایمیل شما منتشر نمی‌شود. تکمیل موارد ستاره‌دار الزامی است.