اخبار حمل و نقل کد خبر: ۷۸۶۶۸

تهدیدات کرونا را در حوزه حمل و نقل به فرصت تبدیل خواهیم کرد

در سال ۹۷ میزان جابجایی های کالاها در بنادر ۱۳۴ میلیون تن بود و در سال ۹۸ به ۱۴۸ میلیون تن رسیده که این افزایش جابجایی کالا ، جهشی بوده است و روز گذشته هم در بندر چابهار ۷ فروند کشتی حامل کالاهای اساسی وارد شده که این خود یک اقدام بسیار گسترده در شرایط کنونی کشور به شمار می‌رود .

واتساپ

به گزارش پرتال حمل و نقل ، وزیر راه و شهرسازی گفت : امیدواریم بتوانیم تهدیداتی را که کرونا برای حوزه حمل و نقلی ایجاد کرده است را به فرصت تبدیل کنیم .

محمد اسلامی به دوران پساکرونا و اقداماتی که نیاز است اشاره کرد و افزود : جلسات متعددی در کمیته های حمل و نقل با حضور اعضای انجمن ها و تشکل ها برگزار شده که در سه حوزه فکر و رویکرد ، نوسازی و ساختاری پیشنهاداتی مطرح شده است ، از این رو امیدواریم بتوانیم تهدیداتی را که کرونا برای حوزه حمل و نقلی ایجاد کرده است را به فرصت تبدیل کنیم . برای بازسازی اساسی در ناوگان حمل و نقل به ویژه ریلی ، جاده ای ، دریایی و هوایی برنامه هایی در نظر گرفته شده که در دوران پسا کرونا با اقدامات اجرایی و همچنین با مشارکت دستگاه های مختلف و استفاده از ظرفیت های آنها عملیاتی شود .

وی درباره راه آهن چابهار – زاهدان ، گفت : برای ساخت این راه آهن از منابع صندوق توسعه ملی استفاده شده و بخش اول آن را تحویل گرفته ایم و امیدواریم با همکاری قرارگاه خاتم الانبیاء تا سال ۱۴۰۰ بتوانیم این پروژه را به بهره‌برداری برسانیم .

اسلامی درباره روندی که در بخش دریایی طی می شود ، افزود : در بخش دریایی پروتکل هایی با همکاری انجمن های صنایع دریایی امضاء شده است تا شناورها و تجهیزات ساحلی توسط مهندسان داخلی ساخته شود و با توجه به اینکه در این زمینه ظرفیت های بی نظیری وجود دارد تمام تلاش خود را انجام خواهیم داد تا در بخش مهندسی بتوانیم پروژه هایی را به انجام برسانیم .

وی درباره اقدام دشمنان برای انزوای ایران در سازمان بین المللی دریانوردی ، اظهار داشت : سال گذشته برایان هوک که خود سردسته تروریست‌ها است در جریان راهزنی که آنها انجام داده بودند ، برای صدور یک بیانیه خاص علیه ایران وارد رایزنی با کشورهای عضو شد که به لطف خدا و اقدام هوشمندانه دولت موفق به گرفتن این قطعنامه نشدند و همه اعضاء این موضوع را پذیرفتند که ایران متعهد به ضوابط است .

وی توضیح داد : در آیمو (سازمان جهانی دریانوردی) کشورهای آمریکایی سعی داشتند به دلیل توقف کشتی انگلیسی در ایران ، بیانیه علیه ایران صادر کنند اما با همکاری وزارت امور خارجه و وزارت راه و شهرسازی این اقدام آنها متوقف شد چرا که ایران به عنوان یک نماینده فعال و کشور موثر اقدامات قابل قبولی را در حوزه دریایی انجام داده است . در شرایط فعلی تنها یک پایانه دریایی فعال است .

اسلامی تصریح کرد : در سال ۹۷ میزان جابجایی های کالاها در بنادر ۱۳۴ میلیون تن بود و در سال ۹۸ به ۱۴۸ میلیون تن رسیده که این افزایش جابجایی کالا ، جهشی بوده است و روز گذشته هم در بندر چابهار ۷ فروند کشتی حامل کالاهای اساسی وارد شده که این خود یک اقدام بسیار گسترده در شرایط کنونی کشور به شمار می‌رود . هم اکنون میزان تخلیه و بارگیری در بندر چابهار از دو هزار و ۴۰۰ هزار تومان به سه میلیون تن رسیده و این حجم از جابجایی کالا ها باعث ایجاد رونق در سیستان و بلوچستان شده است .

در همین موضوع بخوانید

دیدگاه‌ها

۰ دیدگاه

اولین دیدگاه را دربارهٔ این خبر بنویسید.

ثبت دیدگاه

ایمیل شما منتشر نمی‌شود. تکمیل موارد ستاره‌دار الزامی است.