به گزارش پرتال حمل و نقل ، رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای و اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در سفر به استان هرمزگان از محورهای مواصلاتی و زیرساخت های حمل و نقل جاده ای غرب استان بازدید کردند .
داریوش امانی در این سفر با حضور در محور جناح – بستک علاوه بر بررسی میزان پیشرفت پروژه احداث محور مذکور دستورات لازم را به منظور تامین اعتبار و تکمیل عملیات اجرایی آن صادر کرد .
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای ضمن ارزیابی و پایش آخرین وضعیت زیرساختهای حمل و نقل جاده ای شهرستان های بندرلنگه و بستک از پل آبنمای چارک واقع در محور پارسیان – بندرلنگه نیز بازدید به عمل آورد . معاون وزیر راه و شهرسازی در ادامه کلنگ احداث پروژه جاده جناح – کمشک را به زمین زد و گفت : طول کل این محور ۳۵ کیلومتر است که عملیات اجرایی ساخت ۴ کیلومتر از آن از امروز آغاز خواهد شد .
امانی خاطرنشان کرد : یکی از اهداف این سفر این است که به اتفاق اعضای محترم کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی پروژه های در دست اقدام را از نزدیک ارزیابی و نسبت به رفع موانع موجود و تسهیل در روند خدمت رسانی به مردم خوب منطقه اقدام کنیم . استان هرمزگان به واسطه وجود بنادر مهم شهید رجایی و شهید باهنر و همچنین مناطق آزاد تجاری قشم و کیش نقش استراتژیکی در توسعه حمل و نقل جادهای و چرخه تامین کالاهای اساسی مورد نیاز مردم و مواد اولیه کارخانجات کشور دارد و با توجه به اهمیت ترانزیت و حمل و نقل داخلی این استان ، تکمیل زیرساخت های حمل و نقلی آن باید به صورت ویژه در دستور کار قرار گیرد .
داریوش امانی با اشاره به اینکه یکی از موانع تکمیل این پروژهها کمبود اعتبار مالی است افزود : در این سفر علاوه بر آغاز عملیات اجرایی پروژه های جدید ، موانع پیش روی سایر پروژه هایی نیر که به دلایل مختلف بهره برداری از آنها به تعویق افتاده بود ، بررسی شد تا در مورد آنها تصمیم گیری شود .
گفتنی است در پایان این سفر دو روزه ، جلسهای نیز با حضور استاندار هرمزگان ، معاون وزیر راه و شهرسازی ، اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی و مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان هرمزگان ، جهت جمع بندی و ارائه راهکار به منظور تسهیل در توسعه محورهای مواصلاتی و زیرساختهای جادهای در محل استانداری هرمزگان برگزار شد .






دیدگاهها
اولین دیدگاه را دربارهٔ این خبر بنویسید.