به گزارش پایگاه اطلاع رسانی Iranway ، مدیرعامل کشتی سازی هیوندایی گفت : ما متعهدیم که دانش خود را به ایران انتقال دهیم و کمک خوبی برای پیشرفت صنعت کشتیرانی در ایران باشیم .
سم کا (sam Ka) که در آیین گرامیداشت پنجاهمین سالگرد تاسیس کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران سخن می گفت با بیان اینکه افتخار می کنم که به این مراسم دعوت شده ام ، گفت : شکی ندارم موفقیتی که در نیم قرن گذشته در کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران اتفاق افتاده با تلاش مستمر و بی وقفه کارکنان این شرکت بدست آمده است .
وی اظهار امیدواری کرد : موفقیت های بدست آمده علیرغم مشکلات موجود برای کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران استمرار یابد .
کا با یادآوری اینکه شرکت متبوعش از سال ۱۹۶۲ همکاری خود را با ایران در زمینه کشتی سازی و انرژی آغاز کرده است خاطر نشان کرد : در این دوران این شرکت حدود ۶۰ فروند کشتی به ناوگان ملی ایران تحویل داده است .
مدیرعامل کشتی سازی هیوندایی با اشاره به قرارداد اخیر این شرکت با شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد : کشتی های در دست ساخت بر اساس آخرین تکنولوژی های روز در حال ساخت هستند و در مارس آینده تحویل آنها آغاز خواهد شد .
وی در اختیار داشتن این کشتی ها از سوی ناوگان کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران را ضامن ادامه موفقیت های این شرکت دانست و گفت : ما متعهدیم که دانش خود را به ایران انتقال دهیم و کمک خوبی برای پیشرفت این صنعت در ایران باشیم .
کا ضمن تبریک پنجاهمین سالگرد تاسیس کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران به مدیرعامل و کارکنان این شرکت اظهار امیدواری کرد ارتباطات دو شرکت در سال های پیش رو ادامه یابد .
منبع: پرتال جامع اطلاعات تخصصی صنعت حمل و نقل :: www.iranway.com :: به نقل از مانا






دیدگاهها
اولین دیدگاه را دربارهٔ این خبر بنویسید.