هوانوردی کد خبر: ۳۵۸۲۳

۲۲ درصد افزایش در پروازهای فرودگاه هرمزگان

از ابتدای امسال در هفت مسیر افزایش پرواز داشته‌ایم که این مسیرها شامل تهران، اصفهان، تبریز، شیراز، یزد، کیش و مشهد بوده و همچنین از ۲۶ مردادماه شاهد برقراری پرواز کرمانشاه خواهیم بود.

واتساپ

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی Iranway ، مدیرکل فرودگاه‌های استان هرمزگان عنوان کرد: از ابتدای سال جاری شاهد افزایش ۲۲ درصدی پرواز نسبت به سال گذشته هستیم.

محمود امانی‌بنی در نخستین نشست خبری مدیرکل فرودگاه‌های استان هرمزگان با هدف تبیین برنامه‌های فرودگاه‌های تحت نظارت برگزار شد گفت: سه طرح‌ مهم فرودگاهی شامل مطالعه احداث باند دوم، ساخت تکنیکال بلاک و افزایش اپرون بوده که با توجه به اهمیت آن در اولویت برنامه‌های این اداره‌کل قرار دارد.

وی با اشاره به پروژه‌های ترمینالی از جمله تغییر چیدمان و نصب ایربریج اضافه کرد: از دیگر برنامه‌های در دست اقدام زهکشی سطوح پروازی بوده که با توجه به بالا بودن سطح آب یکی از پروژه‌هایی است که باید با سرعت انجام شود.

مدیرکل فرودگاه‌های هرمزگان عنوان کرد: همچنین افزایش مسیرهای پروازی از دیگر اولویت‌ها است که از ابتدای سال این هدف را دنبال کردیم تا حدود زیادی هم محقق شده و افزایش ۲۲ درصدی پرواز را نسبت به سال گذشته در برداشته است. در واقع از ابتدای امسال در هفت مسیر افزایش پرواز داشته‌ایم که این مسیرها شامل تهران، اصفهان، تبریز، شیراز، یزد، کیش و مشهد بوده و همچنین از ۲۶ مردادماه شاهد برقراری پرواز کرمانشاه خواهیم بود.

امانی بنی گفت: پروژه‌های بهسازی و تغییر چیدمان در فرودگاه‌های بندرلنگه و ابوموسی با اعتباری بالغ بر ده میلیارد ریال درحال انجام است و ظرف یک ماه آینده به پایان خواهد رسید.

منبع: پرتال جامع اطلاعات تخصصی صنعت حمل و نقل :: www.iranway.com ::

در همین موضوع بخوانید

دیدگاه‌ها

۰ دیدگاه

اولین دیدگاه را دربارهٔ این خبر بنویسید.

ثبت دیدگاه

ایمیل شما منتشر نمی‌شود. تکمیل موارد ستاره‌دار الزامی است.