حمل و نقل جاده ای کد خبر: ۱۴۳۴۰۸

اصلاح ۷۲۵ نقطه حادثه‌خیز در شبکه راه‌های کشور طی ۱۱ ماهه امسال

از ابتدای امسال تا پایان بهمن ماه و با هدف ارتقاء ایمنی تردد کاربران جاده‌ای ، اجرای روشنایی در طول ۱۷۱ کیلومتر از محورها و تونل‌های واقع در سطح جاده‌های کشور عملیاتی شده است .

واتساپ

به گزارش پرتال حمل و نقل ، مدیرکل دفتر نگهداری علائم ، تجهیزات و توسعه ایمنی راه سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با اشاره به تحقق بیش از ۹۶ درصدی پروژه رفع نقاط حادثه‌خیز در سطح جاده‌های کشور ، گفت : طی ۱۱ ماهه سال جاری ، ۷۲۵ نقطه پرحادثه اصلاح شده است .

مجید صباغ‌زاده از اصلاح نقاط حادثه‌خیز به عنوان یکی از عوامل موثر در افزایش ایمنی محورها و کاهش سوانح جاده‌ای یاد و اظهار کرد : برنامه‌ریزی به منظور رفع نقاط باقی‌مانده و تحقق کامل هدفگذاری اصلاح ۷۵۰ نقطه تا پایان سال جاری در حال انجام است . از ابتدای امسال تا پایان بهمن ماه و با هدف ارتقاء ایمنی تردد کاربران جاده‌ای ، اجرای روشنایی در طول ۱۷۱ کیلومتر از محورها و تونل‌های واقع در سطح جاده‌های کشور عملیاتی شده است .

مدیرکل دفتر نگهداری علائم ، تجهیزات و توسعه ایمنی راه با اشاره به هدفگذاری اجرای ۱۸۰ کیلومتر روشنایی جاده‌ای تا پایان سال جاری ، اظهار کرد : این پروژه هم‌اکنون با پیشرفت ۹۵ درصدی در سطح جاده‌ها در حال اجرا است .

صباغ‌زاده همچنین از اجرای ۶۸۰ روشنایی نقطه‌ای در نقاط تقاطعی محورهای مواصلاتی کشور و تحقق ۱۳۶ درصدی برنامه‌ریزی‌ها در این حوزه تا پایان سال ۱۴۰۳ خبر و ادامه داد : طی ۱۱ ماهه امسال ، ۹۱۰۰ نقطه ابتدای حفاظ‌های جاده‌ای در شبکه راه‌های کشور ایمن‌سازی شده است . در این بازه زمانی ، ۳۵۰ هزار تابلو اخطاری و انتظامی و ۶۴ هزار مترمربع تابلو اطلاعاتی به منظور مسیرنمایی و تسهیل در تردد رانندگان و کاربران جاده‌ای در سطح محورهای مواصلاتی کشور نصب شده است .

مدیرکل دفتر نگهداری علائم ، تجهیزات و توسعه ایمنی راه تاکید کرد : اجرای ۷۶۱ کیلومتر انواع حفاظ بتنی و فلزی و خط‌کشی ۱۵۳ هزار کیلومتر از مجموع ۱۶۰ هزار کیلومتری شبکه راه‌های کشور تا پایان سال جاری از دیگر اقدامات صورت گرفته طی ۱۱ ماهه امسال بوده است .

در همین موضوع بخوانید

دیدگاه‌ها

۰ دیدگاه

اولین دیدگاه را دربارهٔ این خبر بنویسید.

ثبت دیدگاه

ایمیل شما منتشر نمی‌شود. تکمیل موارد ستاره‌دار الزامی است.