دریانوردی کد خبر: ۱۳۳۶۰۷

محدودیتی برای فعالیت بانوان به عنوان افسر کشتی های اقیانوس پیما وجود ندارد

علاوه بر کنوانسیون‌های بین المللی دریانوردی ، در قوانین و مقررات داخلی نیز هیچ محدودیتی برای ادامه تحصیل ، کسب مهارت و فعالیت بانوان به عنوان افسر کشتی های اقیانوس پیما وجود ندارد ولی انتخاب بانوان زبده به عنوان افسر کشتی های اقیانوس پیما ، به نظر مالکان کشتی ها و خطوط کشتیرانی بستگی دارد .

واتساپ

به گزارش پرتال حمل و نقل ، مدیرکل بنادر و دریانوردی استان گیلان معتقد است : هیچ محدودیتی برای ادامه تحصیل ، کسب مهارت و فعالیت بانوان به عنوان افسر کشتی های اقیانوس پیما وجود ندارد ولی انتخاب بانوان زبده به عنوان افسر کشتی های اقیانوس پیما ، به نظر مالکان کشتی ها و خطوط کشتیرانی بستگی دارد .

حسین یونسی اظهار کرد : تا یک دهه قبل به صورت محدود برخی از بانوان می‌توانستند در رشته های افسری و ملوانی پس از طی دوره های آموزشی و اخذ گواهینامه های شایستگی و مهارت ، بر روی کشتی های محدود (زیر ۳۰۰۰ و زیر ۵۰۰ GT) مشغول به کار شوند ، البته تعدادشان انگشت شمار بود و در رده‌های نامحدود افسری هیچ بانویی در کشور ادامه تحصیل نداده بود .

وی با اشاره به اینکه مجوز ادامه تحصیل بانوان در رده افسری نامحدود از اواخر دهه ۹۰ توسط سازمان بنادر و دریانوردی صادر و به برخی از موسسات غیر دولتی اجازه داده شد تا دانشجوی افسری نامحدود جذب کنند ، افزود : علاوه بر کنوانسیون‌های بین المللی دریانوردی ، در قوانین و مقررات داخلی نیز هیچ محدودیتی برای ادامه تحصیل ، کسب مهارت و فعالیت بانوان به عنوان افسر کشتی های اقیانوس پیما وجود ندارد ولی انتخاب بانوان زبده به عنوان افسر کشتی های اقیانوس پیما ، به نظر مالکان کشتی ها و خطوط کشتیرانی بستگی دارد .

یونسی با بیان اینکه می توان درآمد مناسب و سفر به کشورهای مختلف دنیا را به عنوان عوامل جذاب این حرفه برشمرد ، گفت : گرچه در این حرفه دوری از خانواده می تواند مشکلات خاص خودش را داشته باشد .

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان گیلان که پیش از این سابقه فعالیت های مختلف در رابطه با تخصص های دریایی را در کارنامه کاری خود دارد ، تصریح کرد : در طی سال ها فعالیت ، هنگام بازرسی فنی از کشتی های اقیانوس پیما در جنوب کشور ، شاهد حضور افسران زن بر روی کشتی های خارجی بوده که در اداره امور کشتی بسیار توانمند و موثر بودند .

گفتنی است ، تعداد محدودی از بانوان از سال ۱۳۹۸ به بعد در رشته افسر دومی نامحدود در برخی از موسسات آموزش دریانوردی مورد تایید سازمان بنادر و دریانوردی تحصیل کردند .

در همین موضوع بخوانید

دیدگاه‌ها

۰ دیدگاه

اولین دیدگاه را دربارهٔ این خبر بنویسید.

ثبت دیدگاه

ایمیل شما منتشر نمی‌شود. تکمیل موارد ستاره‌دار الزامی است.