حمل و نقل جاده ای کد خبر: ۱۲۳۳۲۷

جابجایی ۱۹۰ هزار زائر از مشهد به مقصد سایر شهرها توسط ناوگان حمل و نقل جاده‌ای

تاکنون ظرفیت دو هزار سرویس حمل و نقل جاده‌ای به فروش رسیده و زائرانی که به پایانه مراجعه می‌کنند عموما از قبل بلیت خود را زرو کرده‌اند و تعدادی نیز زائرانی هستند که بلیت ندارند .

واتساپ

به گزارش پرتال حمل و نقل ، از ابتدای طرح جابجایی زائران حرم رضوی تا روز گذشته نزدیک به ۱۹۰ هزار نفر توسط ۱۲ هزار سرویس جاده ای از مشهدالرضا به مقاصد خود جابه جا شدند .

داریوش امانی معاون وزیر راه و شهرسازی و رییس سازمان راهداری با بیان این خبر اظهار داشت : از ساعت صفر بامداد روز شنبه ۲۵ شهریور تا بعد از ظهر ۱۸۵۰ دستگاه سرویس انجام شد که ۵۰ درصد اتوبوس و مابقی نیز ون ، میدل باس ، مینی‌بوس و ناوگان سواری عمومی بوده است .

امانی پیش بینی کرد تا ظهر روز یکشنبه پیک خروج زائران از مشهد را داشته باشیم و افزود : نزدیک به ۱۷۵۰ دستگاه دپوی ناوگان را در مشهد داریم و از مردم درخواست داریم که قبل از حضور در پایانه از طریق سامانه‌های پیش فروش بلیت ، اقدامات لازم جهت خرید بلیت را انجام دهند .

وی افزود : تاکنون ظرفیت دو هزار سرویس حمل و نقل جاده‌ای به فروش رسیده و زائرانی که به پایانه مراجعه می‌کنند عموما از قبل بلیت خود را زرو کرده‌اند و تعدادی نیز زائرانی هستند که بلیت ندارند .

امانی از زائرانی که با خودرو شخصی به مشهد سفر کرده‌اند خواست تا بدون هیچ عجله و شتابی به مقصد بازگردند و پیش از حرکت اطلاعات ترافیکی را از طریق سایت جامع ۱۴۱ سازمان راهداری دریافت کنند .

در همین موضوع بخوانید

دیدگاه‌ها

۰ دیدگاه

اولین دیدگاه را دربارهٔ این خبر بنویسید.

ثبت دیدگاه

ایمیل شما منتشر نمی‌شود. تکمیل موارد ستاره‌دار الزامی است.