حمل و نقل ریلی کد خبر: ۶۶۱۰۹

مستندسازی و تدوین فرایندهای سازمانی راه آهن تا پایان شهریور سال آینده

در دهه های اخیر شاهد انقلاب اطلاعاتی و ICT (فناوری های پیشرفته ارتباطی) ، فضای تجاری بین المللی و مسائل زیست محیطی هستیم که در این میان تحولات ICT موجب شده تا ساختار و فرایند سازمانها با سرعت زیادی تحت تاثیر قرار گیرد .

واتساپ

به گزارش پرتال حمل و نقل ، فرایندهای سازمانی موجود راه آهن تا پایان شهریور سال ۹۸ مستند و تدوین می شود .

حسین عاشوری قائم مقام راه آهن در نشست آشنایی با مفاهیم مدیریت فرایندهای سازمانی واحدهای حوزه مدیر عامل با اعلام این مطلب گفت : شرکت راه آهن در فصل جدیدی از برنامه های خود قرار دارد و این رویکرد جدید به سمت تبیین چشم انداز ها ، استراتژی ها ، اهداف و اصلاح ساختار حرکت می کند .

قائم مقام راه آهن با اشاره به اینکه رویکرد اکثر وزارتخانه ها ، سازمان ها و ادارات دولتی بر اساس وظیفه گرایی و به شکل سنتی از گذشته به ارث رسیده است ، یادآور شد : شناخت مدیریت فرایندی و تدوین و ترسیم فرایندهای موجود موجب می شود تا اقدامات اصلاحی را راحت تر انجام دهیم .

وی با اشاره به برگزاری جلسات متعدد در این باره با مدیران ارشد راه آهن اظهار داشت : در این جلسات ، میزان پیشرفت اقدامات انجام شده در خصوص پروژه مستند سازی و بهبود فرایندهای سازمانی ارائه شده است و بر این اساس امیدواریم تا شش ماهه ابتدای سال ۹۸ بتوانیم فرایند های سازمانی موجود راه آهن را مستند کرده و سپس اقدامات اجرایی برای بهبود فرایند ها و اصلاح ساختارها را شروع کنیم .

تاکید بر همکاری جمعی و بین واحدی در ادارات

قائم مقام راه آهن با بیان اینکه گذاشتن زمان برای پیاده سازی این پروژه از سوی مدیران ارشد ، معاونین و روسای گروه ها با ارزش است ، گفت : برای ثبت فرایندهای موجود ، ارائه اطلاعات به روز و مستند از اهمیت ویژه ای برخوردار است و انتظار می رود که همکاری و تعامل با کارشناسان شرکت مشاور به خوبی انجام شود .

عاشوری با بیان اینکه همزمان با آغاز پروژه مستند سازی فرایندها از سه سال پیش ، طرح تحول سازمانی نیز با بهره گیری از مشاور خارجی شروع شده ، این دو پروژه را مکمل همدیگر اعلام کرد .

مستند سازی زمینه ساز خلق سازمان هوشمند

از سوی دیگر نورالله بیرانوند معاون تامین سرمایه و اقتصاد حمل و نقل راه آهن نیز در این جلسه گفت : خلق سازمان هوشمند بدون مستند سازی و پیش بینی فرایندهای درون سازمان غیر ممکن است .

وی با اشاره به انتظارات راه آهن از اجرای این پروژه افزود : لازمه موفقیت هر سازمانی برای موفقیت در فضای تجاری تطبیق با محیط بیرونی آن است .

بیرانوند با اشاره به اینکه بایستی سازمان ها با رصد تحولات محیط بیرونی خود ، ساختار درونی خود را با آن منطبق کنند ، اضافه کرد : در دهه های اخیر شاهد انقلاب اطلاعاتی و ICT (فناوری های پیشرفته ارتباطی) ، فضای تجاری بین المللی و مسائل زیست محیطی هستیم که در این میان تحولات ICT موجب شده تا ساختار و فرایند سازمانها با سرعت زیادی تحت تاثیر قرار گیرد .

وی با بیان اینکه امروز سازمانها به سمت هوشمندسازی حرکت می کنند ، گفت : اگر فرایندها و روش های انجام کار در درون یک سازمان شناخته نشود و محیط بیرونی و سایر ذی نفعان نتواند فرایندهای آن را در یک اتاق شیشه ای بیینند مطمئناً سازمان قادر نیست تا خود را با تحولات بیرونی انطباق دهد .

وی از جمله مهترین نقاط ضعف هر سازمان را پاسخگویی دیر هنگام و نبود اطلاعات به ذی نفعان دانست و یادآور شد : در بسیاری از موارد فرایند سرمایه گذاری در درون سازمان برای سرمایه گذار داخلی و خارجی مشخص نیست و یکی از دلایل این امر مستند نشدن شفافیت در سازمان هاست .

معاون تامین سرمایه و اقتصاد حمل و نقل راه آهن دو مشخصه مهم برای اصلاح رفتاری هر سازمان را شفاف سازی و پاسخگویی عنوان کرد و افزود : پروژه مستند سازی و بهبود فرایندهای سازمانی زیر ساخت خوبی برای دست یابی راه آهن به این دو مشخصه است .

بیرانوند با اظهار امیدواری از اینکه در پایان این پروژه مدیران سازمان از طریق فرایندها راه آهن را مدیریت کنند ، اضافه کرد : این پروژه یکی از زیر ساخت های راه آهن برای حرکت رو به جلو و اصلاحی این شرکت و ابزاری برای مدیران میانی و کارشناسان در این زمینه است .

در همین موضوع بخوانید

دیدگاه‌ها

۰ دیدگاه

اولین دیدگاه را دربارهٔ این خبر بنویسید.

ثبت دیدگاه

ایمیل شما منتشر نمی‌شود. تکمیل موارد ستاره‌دار الزامی است.