هوانوردی کد خبر: ۳۱۰۷۵

لزوم دو برابر شدن تعداد مسافران هوایی کشور ظرف ۱۵ سال آینده

در حال حاضر در کشور حدود ۶۰ فرودگاه فعال وجود دارد که صرفا از ظرفیت ۱۰ فرودگاه به‌طور کامل استفاده می‌شود.

واتساپ

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی Iranway ، وزیر راه و شهرسازی با اشاره به برنامه‌های این وزارتخانه برای توسعه حمل و نقل هوایی گفت: طبق تجربه بسیاری از کشورهای جهان، صنعت هوانوردی جزو زود بازده‌ترین صنایع اقتصادی هر کشور به حساب می‌آید که با فعال شدن آن بسیاری از ظرفیت‌های اقتصادی و تجاری در منطقه رشد پیدا می‌کند.

عباس آخوندی با اشاره به اهمیت بسیار بالای ارتقای جایگاه صنعت هوانوردی کشور در حرکت به سمت توسعه اقتصادی تصریح کرد: طبق تجربه تاریخی که در بسیاری از کشورهای جهان به وقوع پیوسته، صنعت هوانوردی جزو زود بازده‌ترین صنایع اقتصادی هر کشور به حساب می‌آید که با فعال شدن آن بسیاری از ظرفیت‌های اقتصادی و تجاری در منطقه رشد پیدا می‌کند. ما برنامه‌ریزی کردیم تا این تجربه موفق را در کشور به کار ببندیم . در حال حاضر در کشور حدود ۶۰ فرودگاه فعال وجود دارد که صرفا از ظرفیت ۱۰ فرودگاه به‌طور کامل استفاده می‌شود. اگر قصد ما این است که ایران را به سمت یک توسعه گسترده حرکت دهیم قطعا استفاده از ظرفیت این فرودگاه‌ها اهمیت بسیاری خواهد داشت.

وزیر راه و شهرسازی با بیان این‌که نوسازی صنعت هوانوردی کشور جزو برنامه‌هایی است که در سال ۱۳۹۵ به عنوان یک اولویت جدی پیگیری خواهد شد، تاکید کرد: براساس پیش‌بینی‌های ما ظرف ۱۵ سال آینده باید تعداد مسافران هوایی کشور دو برابر شود. از این‌رو قصد و هدف اصلی ما این خواهد بود که با نوسازی این ناوگان از یکسو و استفاده بهینه از تاسیسات و زیرساخت‌های کشور از سوی دیگر شرایط برای رسیدن به این رقم به وجود بیاید. در حال حاضر وزارت راه و شهرسازی شرطی قطعی گذاشته تا تمامی ایرلاین‌های فعال در کشور تا ابتدای مرداد‌ماه بتواند کفایت مالی لازم را به وجود آورده و از نظر تجهیزات و صلاحیت‌های فنی جایگاه خود را ارتقاء دهد.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به مصوبه کفایت ۳۵۰ میلیارد تومانی سرمایه برای ایرلاین‌های داخلی اظهار کرد: ما در این رابطه به شکلی جدی پیگیر خواهیم بود تا ایرلاین‌ها در زمان مقرر این کفایت را به وجود آورند و یا اگر توان آن را ندارند با استفاده از شیوه‌هایی مانند ادغام اوضاع خود را بهبود ببخشند. در حال حاضر بعضی از ایرلاین‌های ما سرمایه‌ای نزدیک به ۲۰ تا ۳۰ میلیارد تومان دارند و این به معنای آن است که حتی این رقم ۱۰ درصد کفایت سرمایه مدنظر را نیز نمی‌دهد. از این‌رو قطعا این ایرلاین‌ها باید تا زمان تعیین شده اوضاع خود را دگرگون کنند.

منبع: پرتال جامع اطلاعات تخصصی صنعت حمل و نقل :: www.iranway.com :: به نقل از ایسنا

در همین موضوع بخوانید

دیدگاه‌ها

۰ دیدگاه

اولین دیدگاه را دربارهٔ این خبر بنویسید.

ثبت دیدگاه

ایمیل شما منتشر نمی‌شود. تکمیل موارد ستاره‌دار الزامی است.