خودرو کد خبر: ۲۳۷۳۱

فناوری V2V و رانندگی خودکار در خودروی کادیلاک

  به گزارش پایگاه اطلاع رسانی Iranway:ماری بارا، مدیرعامل شرکت خودروسازی جنرال‌موتورز در سخنرانی خود در کنگره جهانی سیستم های حمل و ...

واتساپ

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی Iranway:ماری بارا، مدیرعامل شرکت خودروسازی جنرال‌موتورز در سخنرانی خود در کنگره جهانی سیستم های حمل و نقل هوشمند در دیترویت آمریکا تأیید کرده که برخی از مدل‌های ۲۰۱۷ از کادیلاک از تکنولوژی سیستم های هوشمند حمل و نقل بهره مند خواهند شد.

فناوری V2V و رانندگی خودکار در خودروی کادیلاک

این توانمندی سوپر کروز نام دارد و در کادیلاک CTS مدل ۲۰۱۷ از تکنولوژی ارتباطی بین خودرویی ، وسیله نقلیه به وسیله نقلیه(V2V) استفاده خواهد شد.
تکنولوژی سوپر کروز در یک کادیلاک جدید، در کلاس خودرویی که هنوز این برند در آن رقابت چندانی ندارد، معرفی خواهد شد. این شاید به معنای آن است که تکنولوژی جدید در یک مدل سطح بالای لوکس مانند کادیلاک LTS سدان عرضه می‌شود تا جوابی برای مرسدس بنز کلاس S باشد. در ماه گذشته، رئیس بخش مهندسی کادیلاک، دیو لئونه در یک مصاحبه مطبوعاتی گفت که LTS یکی از سبک‌ترین و بهترین شرایط رانندگی را در کلاس خودش خواهد داشت و تأکید کرد که پیشرانه آن V8 خواهد بود.

فناوری V2V و رانندگی خودکار در خودروی کادیلاک

کادیلاک به مدت چند سال است که بر روی تکنولوژی سوپر کروز تحقیقات و آزمایش انجام می‌دهد و این تکنولوژی در حال حاضر برای مرحله تولید آماده شده است.سیستم حمل و نقل هوشمند به خودرو کادیلاک اجازه می‌دهد که در ترافیک بزرگراه‌ها، خودش به صورت اتوماتیک، شتاب بگیرد، ترمز کند و فرمان را بچرخاند. دوربین‌ها، حسگرهای راداری و نقشه‌های GPS به خودرو کمک می‌کنند تا مسیر خود را در جاده پیدا کرده و با استفاده از سیستم کنترل کامپیوتری، فرمان، ترمز و شتاب را تنظیم کند. البته یک نسخه پیشرفته‌تر از سیستم‌های حفظ خودرو در بین خطوط در برخی دیگر از مدل‌های لوکس صنعت خودرو مانند اینفینیتی Q50 و مرسدس‌بنز کلاس S وجود دارد ، در عین حال، کادیلاک می‌گوید که سیستم سوپر کروز هم در ترافیک با توقف‌های زیاد و هم در جاده‌های با مسیر باز کارایی خواهد داشت. نیسان و ولوو نیز هر دو استفاده از سیستم های هوشمند حمل و نقل مشابه دستیار ترافیک را به مشتریان خود ارائه می‌دهند، ولی در همین حال، هیچ‌کدام از این سیستم‌ها در حالت جاده‌ها با مسیر باز عمل نمی‌کند.

فناوری V2V و رانندگی خودکار در خودروی کادیلاک

مدیرعامل شرکت هودروسازی کادیلاک در این زمینه می گوید:به عمل رساندن این سیستم ، به ظهور رساندن شرایط واقعی یک خودروی لوکس را می رساند و امکان اینکه راکب ناوگان بخواهد خود رانندگی را به عهده بگیرد نیز به صورت کامل وجود دارد.

یکی از شرایطی که سوپرکروز کادیلاک می‌تواند کنترل را به دست گیرد، در ترافیک‌های سنگین بزرگراه‌ها می باشد. همچنین می‌توانید در یک آزادراه ، وظیفه رانندگی را به خود خودرو واگذار کنید. بااین‌حال، باید گفت که وسیله نقلیه‌ای که بتواند به صورت خودکار در خیابان های سطح شهر حرکت کند، تا دهه آینده میلادی از راه نخواهد رسید.

کادیلاک تکنولوژی جدید رانند خودکار خود را تکنولوژی سال ۲۰۱۴ کادیلاک نامیده است. به علاوه، کادیلاک CTS مدل ۲۰۱۷ تکنولوژی V2V وسیله نقلیه به وسیله نقلیه را دریافت خواهد کرد که به خودرو کمک می‌کند تا حرکت خودروهای دیگر را تشخیص دهد. این سیستم که به‌تازگی از طرف مدیریت ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌های امریکا به تأیید رسیده، می‌تواند تشخیص دهد که وسیله نقلیه دیگر از چراغ قرمز رد شده و یا در بخشی از راه توقف داشته است. در نتیجه، سیستم V2V می‌تواند به رانندگان هشدار داده و از سوانح رانندگی جلوگیری کند. در سطح بالاتری از ارتباط با خودروهای دیگر، کادیلاک CTS مدل ۲۰۱۷ قادر خواهد بود تا از سامانه V2I ارتباط وسیله نقلیه با زیرساخت‌ها برای ارتباط با چراغ‌های راهنما در ترافیک و تابلوهای محدود کننده سرعت استفاده کند. این هشدارها می‌توانند در سیستم اطلاعات و سرگرمی یا نمایشگرهای رو به بالای خودرو نمایش داده شوند.

هنگامی که سیستم ارتباط هوشمند بین خودرویی برقرار باشد ، اطلاعات سرعت ، ناوبری و… را با هم به اشتراک می گذارند و موجب ارتقا ایمنی می شود و همچنین موجب صرفه جویی در وقت و انرژی نیز می گردد.

منبع: پرتال جامع اطلاعات تخصصی صنعت حمل ونقل :: www.iranway.com ::

در همین موضوع بخوانید

دیدگاه‌ها

۰ دیدگاه

اولین دیدگاه را دربارهٔ این خبر بنویسید.

ثبت دیدگاه

ایمیل شما منتشر نمی‌شود. تکمیل موارد ستاره‌دار الزامی است.