هوانوردی کد خبر: ۱۳۷۸۱۳

فرودگاهیان رزمندگان اسلام در صنعت هوانوردی هستند

در حوزه صنعت هوانوردی کشور از اینکه با رعایت تمام مقررات بین‌المللی توانسته‌ایم به‌خوبی و شایستگی به وظایف خود عمل کنیم ، خدا را شاکرم و مطمئن هستم با اتخاذ تدابیر لازم از این مرحله حساس نیز عبور خواهیم کرد .

واتساپ

به گزارش پرتال حمل و نقل ، معاون وزیر و مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها گفت: اقدامات همکاران ما در مجموعه شرکت فرودگاه‌ها در شرایط سخت و حساس کنونی باعث تقدیر و تشکر دولت جمهوری اسلامی ایران ، وزیر راه و شهرسازی و فرماندهان نظامی شده است .

کاپیتان رضا نخجوانی در مراسم بزرگداشت شهدای طریق‌القدس ، اظهار کرد : در حالی که تهدیدات منطقه‌ای افزایش پیدا کرده ، همکاران ما در شرکت فرودگاه‌ها به عنوان رزمندگان اسلام رسالت سنگینی را در صنعت هوانوردی کشور بر دوش دارند . در حوزه صنعت هوانوردی کشور از اینکه با رعایت تمام مقررات بین‌المللی توانسته‌ایم به‌خوبی و شایستگی به وظایف خود عمل کنیم ، خدا را شاکرم و مطمئن هستم با اتخاذ تدابیر لازم از این مرحله حساس نیز عبور خواهیم کرد .

نخجوانی با بیان اینکه خدمت به نظام جمهوری اسلامی ایران و مقام معظم رهبری در شرکت فرودگاه‌ها افتخاری بزرگ برای همه همکاران ما است ، گفت : از اینکه در این برهه حساس در کنار رهبری شجاع ، حکیم و دوراندیش هستیم ، بسیار خرسندیم و امیدواریم با رهبری مدبرانه مقام معظم رهبری ، شرایط و بسترهای لازم برای ظهور حضرت مهدی (عج) فراهم شود .

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری در نماز جمعه این هفته مواضع جمهوری اسلامی ایران را در بعد داخلی و بین‌المللی به صراحت روشن کردند ، گفت : در این مرحله حساس همه ما در چارچوب نظام مقدس جمهوری اسلامی ، گوش به فرمان معظم له هستیم .

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها یاد و خاطره تمام شهدای جبهه مقاومت به‌خصوص شهید سید حسن نصرالله و شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی را گرامی داشت و افزود : از خداوند بزرگ برای پیروزی تمام رزمندگان جبهه مقاومت بر رژیم صهیونیستی دعا می‌کنیم و در این راه به روح تمام شهدای جبهه مقاومت درود می فرستیم .

نخجوانی به ره‌آوردهای عملیات وعده صادق و جنایات رژیم صهیونیستی بر علیه مسلمان اشاره کرد و گفت : برای انجام پروازهای ایمن ، همکاران ما همواره در این جبهه نقش بسیار حساسی برعهده دارند تا تمام پروازهای داخلی و بین‌المللی در آسمان کشور با ایمنی کامل انجام شود .

در ادامه حجت‌ الاسلام و المسلمین ناصر مظلوم سخنران این مراسم گفت : از گذشته یهودیان برای از بین بردن دشمنان خود سه ابزار مهم را در دستور کار خود قرار داده که ترور یکی از این سه مورد است . قوم یهود قبل از تولد حضرت محمد(ص) به دنبال ترور افراد بودند تا بتوانند با ایجاد مانع و جنگ روانی به اهداف خود دست پیدا کنند .

ایشان با بیان اینکه ایجاد مانع ، دومین ابزار کاری یهودیان در جهان است ، گفت : سومین ابراز یهودیان ایجاد جریان نفوذ در تمام عرصه‌های مقاومت است و انفجار پیجرها ، میزان نفوذ صهیونیست‌ها را نشان داد که مقام معظم رهبری در سال‌های گذشته به این مساله تاکید کرده بودند و باید مساله نفوذ صهیونیست‌ها را جدی می‌گرفتیم .

وی به جنایات رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی ، غزه و جنوب لبنان اشاره کرد و گفت : جمهوری اسلامی ایران با تمام توان در کنار جبهه مقاومت ایستاده و سفر اخیر وزیر امورخارجه به سوریه و لبنان نشان داد که ایران همچنان در کنار مقاومت بوده ، هست و خواهد بود .

شایان ذکر است ؛ این مراسم با حضور مدیرعامل ، اعضای هیات مدیره ، معاونان، مدیران کل و کارکنان شرکت فرودگاه‌ها در سالن اجتماعات شهید سلیمانی برگزار شد .

در پایان این مراسم گروه تواشیح امام رضا(ع) شرکت فرودگاه‌ها برنامه هنری و همخوانی خود را با عنوان "اقتدار" به مناسبت وعده صادق اجرا کرد .

در همین موضوع بخوانید

دیدگاه‌ها

۰ دیدگاه

اولین دیدگاه را دربارهٔ این خبر بنویسید.

ثبت دیدگاه

ایمیل شما منتشر نمی‌شود. تکمیل موارد ستاره‌دار الزامی است.