دریانوردی کد خبر: ۱۱۰۶۸۷

سیاست راهبردی وزارت راه و شهرسازی برای استفاده از ظرفیت ترانزیتی و لجستیکی کشور

در اجلاس عشق آباد که مختص کشورهای محصور در خشکی است ، همه کشور ها متفق‌القول پذیرفته‌اند که موقعیت ژئوپلیتیکی ایران می‌تواند مهم‌ترین نقش را در ترانزیت دنیا ایفا کند .

واتساپ

به گزارش پرتال حمل و نقل ، وزیر راه و شهرسازی گفت : ۲۰ میلیارد دلار در پروژه‌های ریلی و بندری در چهار سال آینده سرمایه‌گذاری می‌شود .

رستم قاسمی در مراسم روز جهانی دریانوردی با اشاره به برقراری ۱۴ هزار کیلومتر ریل و راه‌آهن در کشور ، تصریح کرد : به رغم سراسری بودن ریل در شمال و جنوب ایران ، متاسفانه کریدورهای اصلی متصل و کامل نیست .

عضو کابینه دولت سیزدهم با اشاره به اجلاس وزرای عشق‌آباد در ترکمنستان گفت : در اجلاس عشق آباد که مختص کشورهای محصور در خشکی است ، همه کشور ها متفق‌القول پذیرفته‌اند که موقعیت ژئوپلیتیکی ایران می‌تواند مهم‌ترین نقش را در ترانزیت دنیا ایفا کند .

قاسمی با اشاره به موقعیت ایران در جهان و ظرفیت ۲۰۰ میلیون تن بار در منطقه ، گفت : به زودی یک تحول بسیار بزرگ در بخش حمل‌‌ونقل کشور در سه حوزه دریایی ، هوایی و ریلی اتفاق خواهد افتاد .

وزیر راه و شهرسازی همچنین از سرمایه‌گذاری ۲۰ میلیاردی دولت در دو بخش ریل و دریا خبر داد و گفت : معتقدم که برای تغییر شرایط و اوضاع فعلی حمل و نقل و انجام کارهای بزرگ در این حوزه ، باید از روش‌های عملیاتی تازه‌تر و جدی‌تری استفاده کرد .

در همین موضوع بخوانید

دیدگاه‌ها

۰ دیدگاه

اولین دیدگاه را دربارهٔ این خبر بنویسید.

ثبت دیدگاه

ایمیل شما منتشر نمی‌شود. تکمیل موارد ستاره‌دار الزامی است.