به گزارش پرتال حمل و نقل ، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان از بهسازی و روکش آسفالت افزون بر ۹۸۵ کیلومتر از محورهای مواصلاتی این استان در سال ۹۹ خبر داد .
ایوب کرد اظهار داشت : از اردیبهشت ماه سال گذشته همزمان با سراسر کشور در قالب طرح ملی بهسازی و روکش آسفالت محورهای مواصلاتی با هدف تامین ایمنی عبور و مرور ، کاهش استهلاک وسایل نقلیه و همچنین حراست و نگهداری از سرمایه های ملی اجرایی شد ، که بر این اساس بهسازی و روکش آسفالت افزون بر ۹۸۵ کیلومتر از محورهای مواصلاتی این استان صورت گرفت .
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه زیر ساخت های جاده ای نقش اساسی در مبادلات اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی دارند ، گفت : این اداره کل با روکش و بهسازی افزون بر ۹۸۵ کیلومتر از محورهای مواصلاتی تحت پوشش موفق به کسب عنوان چهارم کشوری در این بخش شد .
کرد در پایان خاطرنشان کرد : با توجه به اینکه سیستان و بلوچستان به دلیل قرار گرفتن در مسیر حمل و نقل ترانزیتی ظرفیتهای خوبی در حوزه حمل و نقل برخوردار بوده و نگاه تجار کشورهای همسایه به ظرفیتهای آبی و خاکی این منطقه معطوف شده است این اداره کل تمام تلاش خود را برای بهبود شرایط تردد ایمن در محورهای تحت پوشش بکار بسته است .






دیدگاهها
اولین دیدگاه را دربارهٔ این خبر بنویسید.