به گزارش پرتال حمل و نقل ، مدیرکل بنادر و دریانوردی بوشهر گفت : میزان تخلیه و بارگیری کالا در بندر بوشهر طی ۹ ماهه سال جاری در قیاس با مدت مشابه سال گذشته رشد ۲۳ درصدی داشته است .
سیاوش ارجمندزاده با بیان اینکه در ۹ ماهه سال جاری سه میلیون و ۲۵۷ هزار ۱۷۲ تن کالا نفتی و غیر نفتی در بندر بوشهر تخلیه و بارگیری شده است ، اظهار داشت : از میزان عنوان شده دو میلیون و ۱۲۹ هزار و ۸۹۱ تن مربوط به بخش غیر نفتی و یک میلیون و ۱۲۷ هزار ۲۸۱ تن مربوط به بخش نفتی است .
وی افزود : در همین مدت ، حجم تخلیه و بارگیری کانتینر در بندر بوشهر ۳۰ هزار و ۱۶۳ TEU بوده است که از این میزان ۲۴هزار ۸۹۳ TEU مربوط به کانتینر پُر و ۵ هزار و ۲۷۰ TEU مربوط به کانتینر خالی است که رشد ۴ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشته است .
مدیرکل بنادر و دریانوردی بوشهر عنوان کرد : در بازه زمانی نه ماهه سال جاری تعداد شناورهای ورودی به بندر بوشهر یک هزار و ۸۷۹ فروند بوده که از این میزان ۴۳۰ فروند مربوط به شناورهای بالای هزارتن و یک هزار ۴۴۹ فروند مربوط به شناورهای زیر هزار تن است . تعداد شناورهای خروجی از بنادر نیز تعداد یک هزار و ۸۲۲ فروند بوده که از این میزان ۴۰۵ فروند مربوط به شناورهای بالای هزارتن و یک هزار ۴۱۷ فروند آن شناورهای زیر هزار تن بوده است .
ارجمندزاده بیان کرد : در موضوع جابجایی مسافر از بنادر استان حجم جابجایی مسافر در۹ ماه گذشته ۵۱ هزار ۶۸۷ نفر بوده که ۲۵هزار ۲۴۴ نفر مربوط به مسافران ورودی و ۲۶ هزار ۴۴۳ نفر مسافران خروجی بوده است .






دیدگاهها
اولین دیدگاه را دربارهٔ این خبر بنویسید.