به گزارش پرتال حمل و نقل ، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزیر کشور گفت : میزان کالاهای اساسی در بندر امام خمینی(ره) به ۴.۴ میلیون تن رسیده است .
بابک دین پرست در بازدید از منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره) که با هدف بررسی موانع در خروج کالاهای اساسی از بنادر انجام شد ، تصریح کرد : بالغ بر سه میلیون و ۵۰۰ هزار تن کالای اساسی در انبارهای بندر امام خمینی (ره) موجود است که با احتساب کالاهای روی کشتیهای در حال تخلیه و بندرگاه به چهار میلیون و ۴۰۰ هزار تن میرسد .
وی با بیان اینکه ۷۵ تا ۸۰ درصد کالاهای اساسی و نهادههای دامی مورد نیاز کشور از بندر امام خمینی (ره) وارد شده است ، تصریح کرد : متاسفانه با کمبود کامیون برای حمل کالاهای اساسی ، روبرو هستیم ، بر این اساس با پیگیریهای صورت گرفته قرار است تا پایان هفته جاری مشکل برطرف شود ؛ علت کمبود کامیون گسیل بخشی از ناوگان حمل نقل جادهای برای جابجایی غلات داخلی به خصوص گندم و کلزا است .
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزارت کشور گفت : دولت به رغم محدودیتهای تامین ارز ، اعتبار و ارز مورد نیاز را تامین کرده و مشکلی از نظر واردات کالاهای اساسی در کشور وجود ندارد .






دیدگاهها
اولین دیدگاه را دربارهٔ این خبر بنویسید.