هوانوردی کد خبر: ۸۱۳۱۵

بهره برداری از ۲۸ طرح فرودگاهی در کشور تا پایان سال جاری

به گزارش پرتال حمل و نقل ، مدیرکل عمران و توسعه فرودگاه‌های کشور از بهره برداری از ۲۸ طرح فرودگاهی در کشور تا پایان سال خبر داد .

واتساپ

به گزارش پرتال حمل و نقل ، مدیرکل عمران و توسعه فرودگاه‌های کشور از بهره برداری از ۲۸ طرح فرودگاهی در کشور تا پایان سال خبر داد .

محمدرضا زحمتکشان با بیان اینکه هم اکنون ۵۱ پروژه فرودگاهی در قالب ۴۶ قرارداد در فرودگاه‌های کشور در حال اجراست ، از افتتاح ۲۸ طرح تا پایان سال خبر داد .

با اشاره به اینکه با وجود شیوع ویروس کرونا و ایجاد شرایط سخت اقتصادی ، اداره کل عمران و توسعه شرکت فرودگاه‌ها تلاش کرده هیچ طرحی تعطیل نشود افزود : هم اکنون طرح‌های عمرانی فرودگاه‌ها با حداقل تاخیر و طبق تعهد‌های به عمل آمده و با رعایت همه شیوه نامه‌های بهداشتی در حال اجرا هستند .

مدیرکل عمران و توسعه فرودگاه‌های شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران اضافه کرد : هم اکنون ۵۱ طرح در قالب ۴۶ قرارداد با اعتبار بیش از ۸۰۰ میلیارد تومانی در حال اجراست که از این میان ، ۲۸ طرح در قالب ۲۱ طرح تا پایان سال به بهره برداری می‌رسد . تاکنون سه طرح شامل ترمینال بین المللی فرودگاه لامرد ، باند جدید فرودگاه رامسر و توسعه اپرون فرودگاه ساری به بهره برداری رسیده است .

زحمتکشان با بیان اینکه طبق برنامه ریزی‌های به عمل آمده و هماهنگی با مدیرعامل شرکت فرودگاه ها ، اتمام و بهره برداری از طرح‌ها در دو بخش انجام می‌شود ، افزود : تعدادی از طرح‌ها از جمله بهسازی سطوح پروازی فرودگاه اردبیل ، توسعه و بهسازی اپرون و تاکسی وی‌های ارتباطی فرودگاه اصفهان ، توسعه و بهسازی ترمینال پرواز‌های خارجی فرودگاه اصفهان ، ترمینال بین المللی جبهه زمینی فرودگاه اهواز ، ترمینال جدید فرودگاه آبادان تا پایان شهریور امسال به بهره برداری خواهند رسید و همچنین امیدواریم تا پایان تابستان ، شاهد پایان پروژه‌های توسعه و بهسازی اپرون فرودگاه‌های اصفهان و تبریز و نیز پروژه‌های فرودگاه‌های استان گلستان نیز باشیم .

وی همچنین از افتتاح طرح‌های محوطه سازی فرودگاه اهواز ، ساخت ترمینال بین المللی فرودگاه ایلام ، توسعه و بهسازی اپرون و تاکسی وی ارتباطی فرودگاه بندرعباس ، توسعه و بهسازی سطوح عوامل میدان پروازی فرودگاه کرمانشاه ، ساختمان سپاه، محوطه De Icing (یخ زدایی) فرودگاه مشهد و ساختمان جنبی و آشیانه هواپیمای فلایت چک تا پایان امسال خبر داد .

منبع: پرتال حمل و نقل :: به نقل از خبرگزاری صدا و سیما

در همین موضوع بخوانید

دیدگاه‌ها

۰ دیدگاه

اولین دیدگاه را دربارهٔ این خبر بنویسید.

ثبت دیدگاه

ایمیل شما منتشر نمی‌شود. تکمیل موارد ستاره‌دار الزامی است.