دریانوردی کد خبر: ۱۲۷۰۷۵

برگزاری دوره آموزشی برنامه‌ریزی برای واکنش در شرایط اضطراری

پس از این دوره آموزشی ، متخصصین HSE بنادر کشور با دانش بیشتر و نگاه کارشناسانه تر ، به مباحث برنامه ریزی برای واکنش در شرایط اضطراری بپردازند و اقدامات مذکور منجر به ارتقای سطح ایمنی در بنادر کشور شود .

واتساپ

به گزارش پرتال حمل و نقل ،‌ مدیر ایمنی ، بهداشت و محیط زیست سازمان بنادر و دریانوردی از برگزاری دوره دو روزه آموزش برنامه‌ریزی برای واکنش در شرایط اضطراری ، ویژه کارشناسان مراکز HSE ، آتش نشانی ، مدیریت بحران ، پدافند غیرعامل ستاد و بنادر و نمایندگان یگان حفاظت ستاد ، در مرکز آموزش دریانوردان این سازمان خبر داد .

عبداله جعفری در این باره گفت : دوره آموزشی برنامه ریزی برای واکنش در شرایط اضطراری ، یکی از موضوعات مهم در سرفصل های آموزشی این مدیریت در سال جاری بوده است .

وی افزود : در همین راستا با همکاری اداره کل توسعه منابع انسانی و پشتیبانی سازمان (اداره آموزش) دوره آموزشی برنامه ریزی برای واکنش در شرایط اضطراری برای ۳۵ نفر از کارشناسان مراکز HSE ، آتش نشانی ، مدیریت بحران ، پدافند غیرعامل ستاد و بنادر و نمایندگان یگان حفاظت ستاد در روزهای چهارشنبه و پنج شنبه مورخ ۱۵ و ۱۶ آذر ماه در مرکز آموزش دریانوردان برگزار شد .

مدیر ایمنی ، بهداشت و محیط زیست (HSE) سازمان بنادر و دریانوردی ابراز امیدواری کرد : پس از این دوره آموزشی ، متخصصین HSE بنادر کشور با دانش بیشتر و نگاه کارشناسانه تر ، به مباحث برنامه ریزی برای واکنش در شرایط اضطراری بپردازند و اقدامات مذکور منجر به ارتقای سطح ایمنی در بنادر کشور شود .

در همین موضوع بخوانید

دیدگاه‌ها

۰ دیدگاه

اولین دیدگاه را دربارهٔ این خبر بنویسید.

ثبت دیدگاه

ایمیل شما منتشر نمی‌شود. تکمیل موارد ستاره‌دار الزامی است.