دریانوردی کد خبر: ۹۵۳۰۷

برنامه توسعه‌ای ؛ مبنای حرکت بنادر شمالی و جنوبی ایران طی ۴ سال گذشته

ظرفیت‌های مناسبی در حوزه بندری و دریایی ایجاد شده است و باید رویکرد دیپلماسی اقتصادی و بازاریابی در کشور تغییر پیدا کند . در تمامی کشورهای دنیا ؛ بخش خصوصی به عنوان سرمایه‌گذاری وارد عمل می‌شود ، تعرفه‌گذاری می‌کند ، بهترین خدمات را ارائه کرده و وارد بازار رقابت می‌شود ، اما متاسفانه در کشور ما چنین رویه‌ای وجود ندارد .

واتساپ

به گزارش پرتال حمل و نقل ، دبیرکل انجمن شرکت های کشتیرانی و خدمات وابسته با اشاره به اینکه حرکت بنادر شمالی و جنوبی ایران بر مبنای برنامه توسعه‌ای بوده است، گفت: ظرفیت مناسبی در بنادر کشور ایجاد شده است و بهره‌مندی از این ظرفیت ، نیازمند تغییر در دیپلماسی اقتصادی و نظام بازاریابی کشور است .

مسعود پل‌‌مه با اشاره به اینکه طی چهار سال گذشته بر اساس برنامه‌های توسعه‌ای در بنادر شمالی و جنوبی کشور ، تمامی زیرساخت‌های مورد نیاز برای توسعه ظرفیت و افزایش میزان عملیات تخلیه و بارگیری ایجاد شده است ، اظهار داشت : توسعه کمی و کیفی اسکله‌ها ، تأمین تجهیزات تخلیه و بارگیری در پیشانه بنادر و ایجاد محوطه‌های مناسب بندری برای عملیات تخلیه و بارگیری از مهم‌ترین اقدامات سازمان بنادر و دریانوردی ، در مدت اشاره شده است .

وی ادامه داد : بنادر کشور از نظر تجهیزات ؛ شرایط بسیار مطلوبی دارند و از ظرفیت مازاد عملیاتی چه در بخش وسعت بنادر، انبارها، محوطه‌های پشتیبانی و… برخوردار هستند .

دبیرکل انجمن شرکت‌های کشتیرانی و خدمات وابسته با تأکید بر اینکه وضعیت مطلوبی در بنادر کشور از نظر تجهیزات حاکم و قابلیت لازم برای تخلیه و بارگیری کالا با تناژ بالا ایجاد شده است ، گفت : در بخش نرم‌افزاری با چالش‌هایی مواجه هستیم که بخش خصوصی به نیابت از بخش دولتی در این زمینه مسئول است و باید در این زمینه اقدامات مناسب را مدنظر قرار دهد .

پل‌مه با اشاره به اینکه باید دیپلماسی اقتصادی و بازاریابی مناسب در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی در دستور کار قرار گیرد ، عنوان کرد : ظرفیت‌های مناسبی در حوزه بندری و دریایی ایجاد شده است و باید رویکرد دیپلماسی اقتصادی و بازاریابی در کشور تغییر پیدا کند . در تمامی کشورهای دنیا ؛ بخش خصوصی به عنوان سرمایه‌گذاری وارد عمل می‌شود ، تعرفه‌گذاری می‌کند ، بهترین خدمات را ارائه کرده و وارد بازار رقابت می‌شود ، اما متاسفانه در کشور ما چنین رویه‌ای وجود ندارد .

دبیرکل انجمن شرکت‌های کشتیرانی و خدمات وابسته با اشاره به اینکه تحریم ؛ بزرگترین مانع برای بنادر کشور است و شرایط را برای بازاریابی و رقابت بسیار سخت کرده است ، اظهار داشت : دولت سیزدهم باید در حوزه دیپلماسی اقتصادی و بازاریابی اقتصادی تغییر رویکرد دهد و ظرفیت بالقوه اقتصاد ایران به ویژه در حوزه بندری و دریایی را بالفعل کند .

پل مه با بیان اینکه در حوزه دیپلماسی اقتصادی باید برنامه محور و اراده محور عمل کنیم ، عنوان کرد : امیدوار هستیم دولت سیزدهم در حوزه دیپلماسی اقتصادی شرایط مطلوبی را به وجود آورد و با تصمیمات جدید ، بر مبنای توسعه دریا و مشارکت هرچه بیشتر بخش خصوصی عمل کند . عملیات حمل کالا بر اساس دو قاعده کلی صورت می‌گیرد ؛ محور واردات و صادرات به صورت متمرکز و مستقل و نیز هاب بودن در منطقه که دو مسأله حیاتی و مهم هستند که باید به آنها توجه داشته باشیم .

در همین موضوع بخوانید

دیدگاه‌ها

۰ دیدگاه

اولین دیدگاه را دربارهٔ این خبر بنویسید.

ثبت دیدگاه

ایمیل شما منتشر نمی‌شود. تکمیل موارد ستاره‌دار الزامی است.