دریانوردی کد خبر: ۵۶۶۱۵

بررسی پروژه های تحقیقاتی ، پژوهشی و مطالعاتی در بندر امیرآباد

در این جلسه پروژه ها با محوریت سرمایه گذاری و حوزه معاونت های دریایی ، بندری ، اداری و مالی مطرح شد که پس از بررسی ، توسط اعضای کارگروه مطالعات و تحقیقات به تصویب رسید .

واتساپ

به گزارش پرتال حمل و نقل ، جلسه کارگروه مطالعات و تحقیقات سازمان بنادر و دریانوردی با هدف بررسی و تصمیم گیری در خصوص پروژه های تحقیقاتی ، پژوهشی و مطالعاتی بندر امیرآباد در محل این بندر برگزار شد .

مدیرکل مرکز بررسی ها و مطالعات راهبردی سازمان بنادر و دریانوردی در این جلسه ، بررسی طرحهای تحقیقاتی ، پژوهشی و مطالعاتی بندر امیرآباد و اخذ دیدگاه ها و پیشنهادهای کارگروه پیرامون موضوعات یاد شده را از مهمترین اهداف برگزاری این نشست بر شمرد و بر دستیابی به تصمیمم درست در خصوص پروژه های تحقیقاتی ، پژوهشی و مطالعاتی یندر امیرآباد تأکید کرد .

مرادی اظهار کرد : در این جلسه پروژه ها با محوریت سرمایه گذاری و حوزه معاونت های دریایی ، بندری ، اداری و مالی مطرح شد که پس از بررسی ، توسط اعضای کارگروه مطالعات و تحقیقات به تصویب رسید .

وی در پایان ضمن تشکر از میزبانی بندر امیرآباد از اعضاء کارگروه مطالعات و تحقیقات ، ابراز امیدواری کرد با حمایت و پشتیبانی سازمان بنادر و دریانوردی از طرحهای پژوهشی،تحقیقاتی و مطالعاتی شاهد تحقق پیامدهای مثبت و اثر بخش آن باشیم .

در آغاز این نشست سیاوش رضوانی مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندرامیرآباد با بیان اهمیت طرح های مطالعاتی و تحقیقاتی در این بندر به ساخت قایق ربات خودران با استفاده از مطالعات انجام شده در بندرامیرآباد اشاره و بر گسترش برنامه های پژوهش محور در این بندر تأکید کرد .

در همین موضوع بخوانید

دیدگاه‌ها

۰ دیدگاه

اولین دیدگاه را دربارهٔ این خبر بنویسید.

ثبت دیدگاه

ایمیل شما منتشر نمی‌شود. تکمیل موارد ستاره‌دار الزامی است.