به گزارش پرتال حمل و نقل ، عضو هیأت عامل و معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی با تاکید بر بازنگری قراردادهای سرمایهگذاری بنادر کشور ، گفت : این رویه در راستای به حداقل رساندن مشکلات بخش خصوصی است .
فرهاد منتصر کوهساری در رابطه با قراردادهای سرمایه گذاری در بنادر کشور و تدابیر اندیشیده شده به منظور افزایش میزان آن و در پاسخ به اینکه آیا بسته حمایتی مناسبی برای قراردادهای سرمایه گذاری در بنادر کشور تعریف شده است ؟ اظهار داشت : آبان ماه سال گذشته ، بسته حمایتی برای دوران تحریم و شیوع بیماری کووید ۱۹ با هدف کاهش تبعات اقتصادی و اجتماعی ناشی از تحریم های ظالمانه و شیوع بیماری کرونا در پروژه های سرمایه گذاری بندری تهیه شد و در نهایت این بسته حمایتی در هیأت عامل سازمان بنادر ، مطرح و تصویب شد .
معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه بسته حمایتی مربوطه به منظور کاهش تبعات اقتصادی و اجتماعی ناشی از تحریم های ظالمانه و شیوع بیماری کرونا در پروژه های سرمایه گذاری بندری ، به بنادر کشور جهت اجرا ابلاغ و اعلام شده است ، خاطرنشان کرد : بنادر می توانند پس از انتخاب کارشناسان خبره ، نسبت به بازنگری قرارداد ها اقدام کنند تا مشکلات بخش خصوصی به حداقل برسد .
وی در پاسخ به اینکه آیا بازنگری قراردادهای سرمایه گذاری در دستور کار سازمان بنادر و دریانوردی قرارگرفته است ؟ عنوان کرد : در فروردین ماه سال جاری ، در راستای تحقق شعار تولید ، پشتیبانیها و مانع زداییها و به منظور بررسی و اتخاذ تصمیم مناسب ، بازنگری قراردادهای سرمایه گذاری ، نامه ای به تمامی بنادر کشور در خصوص اعلام قراردادهای سرمایه گذاری مشمول بازنگری ارسال شد .
کوهساری افزود : نامه یاد شده در خصوص تدوین نقشه راه اجرایی بازنگری قراردادهای سرمایه گذاری بود و با توجه به استعلام انجام شده از بنادر کشور در سال جاری مشخص شد که تعداد ۷۱ پروژه سرمایه گذاری در بنادر کشور نیاز به بازنگری دارند و برای شروع کار درخواست اصلاح مصوبه قبلی به هیأت عامل سازمان بنادر و دریانوردی ارائه شده است .






دیدگاهها
اولین دیدگاه را دربارهٔ این خبر بنویسید.