دریانوردی کد خبر: ۶۶۰۹۵

بازدید مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی از پروژه های جاده های دسترسی به بندر امیرآباد

در این بازدید که برای دومین بار در روزهای اخیر توسط مدیرعامل سازمان بنادرودریانوردی انجام شده است پیشرفت فیزیکی ، چالش ها و مشکلات این پروژه ها مورد بررسی قرار گرفت .

واتساپ

به گزارش پرتال حمل و نقل ، مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با حضور در بندر امیرآباد از پروژه های جاده های دسترسی به این بندر بازدید کرد .

محمد راستاد ؛ مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی به همراه رضایی ؛ رییس کمسیون عمران و جمعی از نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی و تعدادی از مدیران استانی و شهرستانی از پروژه های تعریض جاده ورکلا – گوهرباران ، و احداث جاده دسترسی رستمکلا – حسین آباد – بندر بازدید کرد .

در این بازدید که برای دومین بار در روزهای اخیر توسط مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی انجام شده است پیشرفت فیزیکی ، چالش ها و مشکلات این پروژه ها مورد بررسی قرار گرفت .

معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین از تعریض ادامه مسیر ورکلا – گوهرباران تا بندر امیرآباد با تخصیص ردیف بودجه لازم با هماهنگی وزارت راه و شهرسازی و مجلس شورای اسلامی و در راستای تعامل بندر و شهر با هدف رضایتمندی اجتماعی در آینده نزدیک خبر داد .

در همین موضوع بخوانید

دیدگاه‌ها

۰ دیدگاه

اولین دیدگاه را دربارهٔ این خبر بنویسید.

ثبت دیدگاه

ایمیل شما منتشر نمی‌شود. تکمیل موارد ستاره‌دار الزامی است.