حمل و نقل ریلی کد خبر: ۳۰۱۷۶

افتتاح مونوریل قم در تابستان 95

پیش تر از توقف ساخت منوریل قم به دلیل عدم صرفه اقتصادی خبرهایی منتشر شده بود.

واتساپ

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی Iranway ، یک منبع آگاه در شرکت مونوریل قم از موفقیت آمیز بودن تست سرد بخشی از مسیر خبر داد و گفت: تست گرم این مسیر با نصب دو واگن بر روی ریل در ایام مبارک دهه فجر انجام خواهد شد، تا پس از رفع موانع در تابستان 95 به بهره برداری برسد.

وی افزود: ساخت و راه اندازی مونوریل قم بر اساس برنامه زمان بندی و نظرات مدیران شهری در حال انجام است و طی روزهای آینده نیز تست گرم آن به مرحله اجرا گذاشته می شود.

این منبع آگاه نصب واگن‌های پروژه منوریل شهر قم را موفقیت آمیز دانست و تصریح کرد: نصب این دو واگن به این منظور صورت گرفت تا تست‌های لازم را پشت سر گذاشته و مشکلات و نواقص در این بخش مورد دقت نظر و بررسی قرار گیرد تا پس از رفع موانع در اواسط سال 95 زمینه بهره‌برداری از این واگن‌ها فراهم شود.

وی با اشاره به تاثیر اندک این وسیله نقلیه بر میزان ترافیک شهری در قم، افزود: پروژه منوریل تاثیر چندانی بر کاهش ترافیک این شهر نداشته و می تواند در کنار دیگر وسایل حمل و نقل عمومی، به جابجایی مسافر بپردازد.

این سخنان در حالی گفته شد که پیش تر از توقف ساخت منوریل قم به دلیل عدم صرفه اقتصادی خبرهایی منتشر شده بود.

منبع: پرتال جامع اطلاعات تخصصی صنعت حمل و نقل :: www.iranway.com :: به نقل از تین

در همین موضوع بخوانید

دیدگاه‌ها

۰ دیدگاه

اولین دیدگاه را دربارهٔ این خبر بنویسید.

ثبت دیدگاه

ایمیل شما منتشر نمی‌شود. تکمیل موارد ستاره‌دار الزامی است.