به گزارش پرتال حمل و نقل ، با تدابیر اتخاذ شده به منظور ارتقاء نرم تخلیه و بارگیری کالاهای اساسی ، ۱۳هزار تن شکر طی ۲۴ ساعت در بندر شهید رجایی تخلیه شد .
منصور خرمشکوه ؛ معاون امور بندری اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت : نوسازی خطوط ریلی و انبارهای مسقف با بهره گیری از ابزار و مکنده های پرقدرت روند تخلیه کالاهای اساسی را در این بندر قوت بخشیده است .
وی اظهار داشت : در راستای تامین زنجیره کالاهای اساسی مورد نیاز طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۳هزار و ۵۷۵ تن شکر در پایانه فله بندر شهید رجایی تخلیه شده است . تسریع در عملیات تخلیه کالاهای اساسی و استراتژیک بر اساس دستورالعمل های بهداشتی و ایمنی انجام می گیرد .
گفتنی است بندر شهید رجایی که بزرگترین بندر کانتینری کشور و دومین بندر کالاهای غیر کانتینری بعد از بندر امام خمینی (ره) است سهم قابل ملاحظهای در تجارت دریابرد کشور بر عهده دارد .






دیدگاهها
اولین دیدگاه را دربارهٔ این خبر بنویسید.