به گزارش پرتال حمل و نقل ، نشست مالکان کشتی های ایرانی (دریای خزر) با مدیرکل بنادر و دریانوردی گیلان با هدف بررسی و مسائل مشکلات مالکین شناورها و ارائه راهکارهای لازم در جهت بهبود ارائه خدمات به شناورها برگزار شد .
حسین یونسی ؛ مدیرکل بنادر و دریانوردی گیلان در نشست با مالکان کشتی های ایرانی موجود در دریای خزر ، اظهار داشت : با توجه به فرصت های ترانزیتی جدید و فعال شدن کریدور شمال – جنوب ، بنادر استان با حداکثر توان و برنامه ریزی مناسب بایستی خود را برای بهره گیری از فرصت ایجاد شده آماده می کند .
وی با اشاره به تقویت توان عملیاتی مجتمع بندری انزلی خاطرنشان کرد : در حال حاضر اولویت سرمایه گذاری در تقویت تجهیزات تخلیه و بارگیری است و قصد داریم تجهیزات مورد نیاز را تامین کنیم .
یونسی به اهمیت راه اندازی خط لاینر در دریای خزر اشاره و افزود : ضرورت دارد ، حداقل دو فروند کشتی در این زمینه فعال باشد .
وی به ایجاد ترمینال کانتینری در مجتمع بندری انزلی در قالب سرمایه گذاری اشاره و تصریح کرد : در این مورد به دنبال سرمایه گذار هستیم .






دیدگاهها
اولین دیدگاه را دربارهٔ این خبر بنویسید.