دریانوردی کد خبر: ۶۹۲۳۳

افزایش ۹۷ درصدی صادرات کالا در بندر امیرآباد طی دو ماهه نخست سال جاری

بندر امیرآباد در مجموع صادرات ، واردات ، ترانزیت و سایر رویه های گمرکی کالا در فروردین و اردیبهشت سال جاری رشد ۴۱ را در مقایسه با مدت مشابه سال قبل تجربه کرده است .

واتساپ

به گزارش پرتال حمل و نقل ، معاون امور بندری و اقتصادی منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد گفت : میزان صادرات کالا در دو ماهه نخست سال جاری ۹۷ درصد افزایش داشت .

محمد صادق رنگ آور با اعلام این خبر افزود : در فروردین و اردیبهشت سال ۹۸ میزان صادرات کالا در بندر امیرآباد به میزان ۱۶۲ هزار و ۲۰ تن بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل رشد ۹۷ درصدی را نشان می دهد .

وی با بیان اینکه روند رو به رشد صادرات کالا در بندر امیرآباد از سال ۹۷ آغاز شده است ، اظهار داشت : عمده کالاهای صادراتی در دو ماهه نخست امسال شامل مصنوعات فلزی ، پارچه و منسوجات ، قطعات و لوازم یدکی ، ماشین آلات و کالاهای ساختمانی ومعدنی بوده است .

وی همچنین رشد واردات کالا در بندرامیر آباد را در همین مدت ۳۷ درصد عنوان کرد و یادآور شد : بندر امیرآباد در مجموع صادرات ، واردات ، ترانزیت و سایر رویه های گمرکی کالا در فروردین و اردیبهشت سال جاری رشد ۴۱ را در مقایسه با مدت مشابه سال قبل تجربه کرده است .

در همین موضوع بخوانید

دیدگاه‌ها

۰ دیدگاه

اولین دیدگاه را دربارهٔ این خبر بنویسید.

ثبت دیدگاه

ایمیل شما منتشر نمی‌شود. تکمیل موارد ستاره‌دار الزامی است.