به گزارش پرتال حمل و نقل ، مشاور و نماینده وزیر راه و شهرسازی در امور توسعه زیربنایی و طرحهای ویژه گفت : به رغم تلاش همه جانبه استکبار برای تنگنا قرار دادن اقتصاد کشور و تحریم بنادر ، کماکان بنادر تجاری کشور در شمال و جنوب ایران ، پویا و فعال هستند .
سیدحسین میرشفیع در حاشیه نشست خبرنگاران در بندر امام خمینی (ره) خاطرنشان کرد : طی دو سال گذشته و با اعمال شدیدترین تحریم ها ، حرکت های توسعه ای و انقلابی مهمی در بنادر کشور صورت گرفته است ؛ به طوری که هیچ نشانهای از تحریم و محدویت در بنادر کشور مشاهده نمی شود .
میرشفیع ؛ ریل پایه شدن تعدادی از بنادر بزرگ بازرگانی را یکی از اقدمات بسیار مثبت و راهگشا برشمرد و افزود : بندر استراتژیک امام خمینی (ره) ، دیگر یک بندر وارداتی نیست و با اقدمات توسعه ای که در پسکرانه این بندر صورت گرفته ، به یک بندر ترانزیتی و صادراتی تبدیل شده است .
مشاور وزیر راه و شهرسازی ، مشارکت سازمان بنادر و دریانوردی و بندر امام خمینی (ره) در پروژه های شهر – بندر که در راستای مسئولیت های اجتماعی است را قابل تحسین برشمرد و گفت : با اجرای پروژه های جاده کمربندی و احداث پروژه مشارکتی رمپ و لوپ های تقاطع غیرهمسطح راه آهن بندر امام خمینی (ره) ، مشکلات شهری و بندری بسیار زیادی رفع می شود .






دیدگاهها
اولین دیدگاه را دربارهٔ این خبر بنویسید.