به گزارش پرتال حمل و نقل ، عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی توسعه زیرساخت های بندری و دریایی را الزام و ضرورتی اجتناب ناپذیر دانست و گفت : کمیسیون عمران مجلس آمادگی کامل خود را برای همکاری با سازمان بنادر و دریانوردی اعلام می کند .
عادل نجف زاده با اشاره به موقعیت بی نظیر لجستیک کشور ، اظهار داشت : ایران در شاهراه لجستکی دنیا قرار دارد و در صورتی که از ظرفیت های لجستیکی در حوزه حمل و نقل بین الملل اعم حمل و نقل دریایی ، هوایی ، ریلی و جاده ای استفاده کند قطعا می تواند زمینه ساز ترمیم GDP در اقتصاد کشور شود . در حال حاضر نقش لجستکی در تولید ناخالص داخلی ۷ تا ۹ درصد است و با توجه به نقش و موقعیت ویژه ایران در حمل و نقل بین المللی اگر بتوان زیر ساخت های مورد نیاز حمل و نقل دریای ، هوایی ، ریلی و جاده ای را ایجاد کرد می توانیم به ۲۳ درصد نقش لجستیک در GDP برسیم .
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه سازمان بنادر و دریانوردی نقش عمده ای در حوزه حمل و نقل دارد ، بیان کرد : حمل و نقل دریایی جایگاه ویژه ای در اقتصاد دنیا پیدا کرده است و با توجه به صرفه اقتصادی در بخش های هزینه ، زمان و مسیر باید کشور ما نیز به این مقوله توجه ویژه ای داشته باشد . با توجه به اقتدار و مزیت های دریایی و بندری کشور در سطح دنیا ، باید به توسعه زیرساخت های بندری و دریایی به عنوان یک الزام و ضرورت توجه ویژه داشت .
وی با اشاره به اینکه سازمان بنادر و دریانوردی محور فعالیت ها بخش دریایی و بندری است ، گفت : توجه جدی به ارتقا زیرساخت ها ، توسعه آی تی ، استفاده از تکنولوژی های حمل و نقل کالا ، توجه جدی به صنعت کشتی سازی ، به روز شدن در حوزه دریانوردی و کشتیرانی از مهم ترین مسائلی است که باید در راستای تحقق آن گام برداشت .
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه توسعه سواحل مکران مورد تاکید مقام معظم رهبری است ، اظهار داشت : کشور ما از شمال به خزر و از جنوب به خلیج فارس و دریای عمان دسترسی دارد و اتصال به به آب های آزاد و گرم دنیا از جنوب ایران مسئله ای است که باید به نحو مطلوب از آن بهره برد و ایران را به مولدترین صنعتگر حمل و نقل دریایی تبدیل کرد .
نجف زاده با اشاره به اینکه سازمان بنادر و دریانوردی می تواند موجب قدتمندتر شدن اقتصاد ایران شود ، مطرح کرد : به همین دلیل توجه به توسعه زیر ساخت های بندری و دریایی به عنوان یک مقوله اثرگذار در پویایی اقتصاد ایران باید مدنظر قرار گیرد .
وی با تاکید بر اینکه کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی آمادگی کاملی برای همکاری با بدنه اجرایی دولت دارد ، گفت : سازمان بنادر و دریانوردی نیز از این مقوله مستثنی نبوده و کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با تسهیل قوانین و موظف کردن دستگاه های اجرایی مرتبط آمادگی این را دارد تا بهتر از قبل زمینه را برای ایجاد بنادری فعال ایجاد شود .
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تمامی مجموعه های مرتبط در بخش های مختلف کشور باید با تمام توان در راستای بهبود وضعیت حوزه بندری و دریایی ایفای نقش کنند ، خاطرنشان کرد : استفاده از تکنولوژی های برتر و توان فرهیختگان کشور می تواند گره گشا باشد .
نجف زاده ضمن تقدیر از عملکرد سازمان بنادر و دریانوردی در حوزه بندری و دریایی ، تصریح کرد : تا دست یافتن به نقطه مطلوب باید تلاش کرد و با توجه به ظرفیت لجستیکی ایران در شاهراه حمل و نقل جهانی انتظار می رود شرایط کشور بیش از پیش بهبود یابد .






دیدگاهها
اولین دیدگاه را دربارهٔ این خبر بنویسید.