دریانوردی کد خبر: ۷۵۶۶۸

سرمایه گذاران خارجی به دنبال سرمایه گذاری در بنادر ایران

چند کشور که نمی‌توان از آنها نام برد در بنادر کشور سرمایه گذاری کرده اند ، برخی دیگر هم در حوزه‌های مختلف بندری درخواست سرمایه گذاری دادند و به دنبال اجرای طرح‌هایشان هستند .

واتساپ

به گزارش پرتال حمل و نقل ، وزیر راه و شهرسازی گفت : تا کنون بالغ بر ۱۵ هزار میلیارد تومان درخواست سرمایه‌گذاری در بنادر کشور از سوی بخش‌ خصوصی داخلی صورت گرفته است .

محمد اسلامی درباره جذب سرمایه گذاری در بنادر کشور ، اظهار داشت : تا کنون بیش‌ از ۱۵۰۰۰ میلیارد تومان درخواست سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف بنادر ، دریانوردی و پسکرانه‌ها انجام شده است و بسیاری از این درخواست‌ها در مراحل اجرایی قرار دارد . صنایع و کارخانه‌های داخلی در زیربخش‌های مختلفی از جمله انبارها ، مخازن و سایر بخش های بنادر کشور سرمایه‌گذاری کرده‌اند .

اسلامی افزود : کارخانه‌های متعدی در بندر امیرآباد سرمایه‌گذاری کرده‌اند که می‌توان به حوزه‌های فعالیت آنها تولید MDF پیشرفته و فولاد اشاره کرد، البته باید به این نکته هم توجه کرد که صنایع متقاضی سرمایه‌گذاری در بنادر و پسکرانه‌ها غالبا جزو فعالان نمونه در حوزه‌های خودشان هستند .

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد : استقبال خوبی از سوی بخش‌های خصوصی داخلی برای سرمایه‌گذاری در بنادر کشور صورت گرفته است و این روند مسیر بسیار مثبتی دارد . در پسکرانه‌های کشور محصولات و کالاهایی تولید می شود که قابلیت صادرات مستمر دارد و ما به عنوان وزارت راه و شهرسازی و دستگاه‌ متولی از این طرح‌ها حمایت کرده و امکانات و بسترهای لازم را در اختیار سرمایه گذاران قرار می‌دهیم .

اسلامی درباره حضور سرمایه گذاران خارجی در بنادر ایران ، افزود : چند کشور که نمی‌توان از آنها نام برد در بنادر کشور سرمایه گذاری کرده اند ، برخی دیگر هم در حوزه‌های مختلف بندری درخواست سرمایه گذاری دادند و به دنبال اجرای طرح‌هایشان هستند .

در همین موضوع بخوانید

دیدگاه‌ها

۰ دیدگاه

اولین دیدگاه را دربارهٔ این خبر بنویسید.

ثبت دیدگاه

ایمیل شما منتشر نمی‌شود. تکمیل موارد ستاره‌دار الزامی است.