به گزارش پرتال حمل و نقل ، مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت : نخستین بویه پلی اتیلن اقیانوسی صددرصد ایرانی در حوضچه بندر شهید رجایی نصب شد .
اله مراد عفیفی پور درباره ساخت بویه اقیانوسی در بندرعباس ، اظهار داشت : بویه ها یا علایم شناور دریایی تاکنون به صورت واردات ، تامین و در آبراهه های دریانوردی مناطق مختلف خلیج فارس و دریای عمان از جمله محدوده آب های تنگه هرمز نصب شده اند . خرید هر نمونه خارجی تولید کشورهای اروپایی و استرالیا بین ۲۰ تا ۲۵هزار دلار هزینه ارزی برای کشور به دنبال دارد .
عفیفی پور خاطرنشان کرد : ساخت نخستین بویه پلی اتیلن اقیانوسی تولید داخل با استفاده از مواد و مصالح داخلی می تواند گام مهمی در خودکفایی کشور ، عدم نیاز به واردات آن و جلوگیری از خروج ارز محسوب شود . این تجهیز استراتژیک از نوع بویه اقیانوسی ، با بهره گیری از فناوری قالب گیری دورانی و استفاده از مواد پلی اتیلن خام درجه یک محصول پتروشیمی های داخل کشور طی دوماه ، تولید شده و یک محصول ۱۰۰ درصد ایرانی محسوب می شود .
عفیفی پور پیش بینی کرد : امیدواریم این محصول پس از طی کردن دوره آزمایشی سه تا شش ماهه ، اوایل سال آینده به تولید انبوه برسد و در دسترس بنادر و سواحل منطقه خلیج فارس و سایر استان های ساحلی کشور قرار گیرد .
شایان ذکر است، بویه ها ، علایم شناور دریایی هستند که مسیرهای دریایی را جهت تردد ایمن کشتی ها و شناورهای عبوری در دریاها ، کانال های دریانوردی و سایر آبراهه ها فراهم می نمایند ؛ بدون وجود این علائم مهم کمک ناوبری ، احتمال بروز خطراتی در صنعت دریانوردی همچون تصادف ، به گل نشستن و سایر آسیب ها برای شناورها وجود خواهد داشت .






دیدگاهها
اولین دیدگاه را دربارهٔ این خبر بنویسید.