دریانوردی کد خبر: ۷۱۳۴۲

تشریح آخرین وضعیت کشتی باری حادثه دیده شباهنگ

۹ پرسنل شناور که هفت نفر آن ها ایرانی بوده و ۲ نفر دیگر تابعیت هندی دارند ، در سلامت کامل هستند و قرار است تا پایان امروز (شنبه) از مرز آستارا وارد ایران شوند .

واتساپ

به گزارش پرتال حمل و نقل ، معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی ضمن تشریح آخرین وضعیت کشتی باری "شباهنگ" که روز گذشته (جمعه) در نزدیکی سواحل جمهوری آذربایجان دچار سانحه شد ، اعلام کرد : ۹ نفر پرسنل این کشتی تا پایان امروز (شنبه) از مرز آستارا وارد ایران می شوند .

جلیل اسلامی در مورد آخرین وضعیت کشتی باری "شباهنگ" که روز گذشته (جمعه) در نزدیکی سواحل جمهوری آذربایجان دچار سانحه شد ، اظهار کرد : این کشتی که تحت مالکیت و پرچم جمهوری اسلامی ایران بود در ۱۷ مایلی لنکران آذربایجان دچار سانحه و به طور کامل غرق می شود و در خصوص نجات آن ، مالک به آذربایجان سفر کرده و در این رابطه تصمیم گیری می کند. ۹ پرسنل شناور که هفت نفر آن ها ایرانی بوده و ۲ نفر دیگر تابعیت هندی دارند ، در سلامت کامل هستند و قرار است تا پایان امروز (شنبه) از مرز آستارا وارد ایران شوند .

معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه علت رخداد سانحه شرایط نامساعد جوی و بالا رفتن ارتفاع امواج تا ۲.۵ الی ۳.۵ متر بوده است ، اظهار کرد : پس از وقوع این این سانحه برای کشتی شباهنگ ، ۲ بالگرد از آذربایجان به همراه شناورهای نظامی تندرو به محل اعزام می و در نهایت پرسنل کشتی با شناور به بندر باکو منتقل می شوند .

گفتنی است کشتی شباهنگ که حامل حدود هزارتن کاشی صادراتی از بندر انزلی به مقصد بندر ماخاچکالا روسیه بوده ، در نزدیکی سواحل جمهوری آذربایجان (لنکران) غرق شد و خدمه شناور به محض ایجاد آبگرفتگی درخواست کمک نمودند که با توجه به نزدیکتر بودن نیرو‌های امداد و نجات جمهوری آذربایجان ، آنها برای کمک اقدام کردند .

در همین موضوع بخوانید

دیدگاه‌ها

۰ دیدگاه

اولین دیدگاه را دربارهٔ این خبر بنویسید.

ثبت دیدگاه

ایمیل شما منتشر نمی‌شود. تکمیل موارد ستاره‌دار الزامی است.