به گزارش پایگاه اطلاع رسانی Iranway ، مدیر کل بنادر و دریانوردی استان مازندران گفت : بهرهگیری از ظرفیت بخش خصوصی برای سرمایهگذاری در گردشگری بندر نوشهر یک ضرورت است .
محمدتقی انزانپور در نشست هماندیشی مسئولان اجرایی شهرستان نوشهر برای توسعه گردشگری دریایی و اجرای پروژه های ساحلی شهری افزود : سرمایه گذاری در بخش گردشگری دریایی موجب ایجاد اشتغال و تولید ثروت برای منطقه خواهد شد .
وی با اشاره اقدامات صورت گرفته در زمینه توسعه گردشگری دریایی ، اظهار داشت : مطالعات شناسایی و جانمایی مکانها و مسیرهای مناسب گردشگری دریایی در سواحل استان ، از سوی این اداره کل و با همکاری مشاور بخش خصوصی در سال گذشته انجام شد .
انزانپور با اشاره به ضرورت تعامل هر چه بیشتر بین بندر و شهر نوشهر و لزوم همسوشدن پروژههای مشترک شهری و بندری در حوزه گردشگری دریایی افزود : احداث سامانه رسوبگیر بندر نوشهر از مهم ترین طرح های توسعه ای در دست اقدام است . در صورت اجرایی شدن این طرح ۱۴هکتار زمین استحصال خواهد شد که قابلیت تجاری و گردشگری مناسبی برای منطقه ایجاد خواهد کرد .
احداث راه دسترسی بندر نوشهر
قاسم احمدی نماینده مردم شهرستانهای نوشهر ، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست ، گفت : احداث راه دسترسی بندر نوشهر یک ضرورت است که سازمان بنادر در حال پیگیری آن است . همه ما باید تلاش کنیم این پروژه مهم و حیاتی هر چه زودتر عملیاتی شود تا مردم منطقه از نتایج آن بهرهمند شوند .
منبع: پرتال جامع اطلاعات تخصصی صنعت حمل و نقل :: www.iranway.com ::






دیدگاهها
اولین دیدگاه را دربارهٔ این خبر بنویسید.