اقتصاد و بازرگانی حمل و نقل کد خبر: ۴۶۱۶۶

افتتاح ۱۸۰۰ کیلومتر خطوط ریلی جدید تا پایان امسال

سال ۹۷ سال طلایی بزرگراه‌ها است ، به طوری که در ۱۳ محور آزادراهی پروژه‌های متعددی در دست اقدام است که هر کدام از آنها یک ابر پروژه محسوب می‌شود . 

واتساپ

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی Iranway ، معاون وزیر راه و شهرسازی سال جاری را سال طلایی راه‌آهن عنوان کرد و گفت: از مجموع ۱۸۰۰ کیلومتر خطوط جدید ۹۰۰ کیلومتر توسط شرکت راه‌آهن ساخته می‌شود .

خیرالله خادمی در مراسم افتتاح فاز سه آزادراه کنار گذر اصفهان اظهار داشت : وزیر راه و شهرسازی در روزهای پایانی دولت یازدهم برنامه زیر ساخت‌ها را ارائه کرد که برنامه توسعه راه آهن و آزادراه‌ها در اولویت قرار داشته و امروز شاهد هستیم که این برنامه‌ریزی در حال نتیجه دادن است . امسال با کمک‌های وزیر راه و شهرسازی و ریاست جمهوری ۹۱۹ کیلومتر راه‌آهن مورد بهره‌برداری قرار می گیرد که با احتساب ساخت خطوط دوم توسط شرکت راه‌آهن شاهد ۱۸۰۰ کیلومتر خطوط ریلی جدید خواهیم بود .

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیر بناهای حمل و نقل با بیان اینکه امسال ۵ استان کشور به شبکه ریلی متصل می‌شود گفت : استان همدان ، کرمانشاه ، آذربایجان غربی و شرقی و گیلان متصل می‌شوند همچنین استان گیلان در توسعه شبکه ریلی کریدور شمال و جنوب به خلیج فارس و آستارا متصل می‌شود . بعلاوه دو مسیر جدید در محور مهریز – یزد و خط اتصالی به افغانستان (خواف – هرات) در آستانه تکمیل قرار داد .

خادمی در ادامه به توسعه آزادراه‌ها اشاره کرد و گفت : سال ۹۷ سال طلایی بزرگراه‌ها است ، به طوری که در ۱۳ محور آزادراهی پروژه‌های متعددی در دست اقدام است که هر کدام از آنها یک ابر پروژه محسوب می‌شود .

وی با بیان اینکه ۲ هزارو ۴۰۰ کیلومتر آزادراه در دست بهره‌برداری قرار دارد تصریح کرد : اما هیچ‌گاه همزمان این حجم از پروژه آزاد‌راهی مبنی بر ۸ پروژه بزرگ مقیاس در دست اجرا نبوده است .

معاون وزیر راه و شهرسازی خاطر نشان کرد : کنار گذرهای غربی و شرقی اصفهان ، آزاد راه تهران – شمال و آزاد راه اصفهان – شیراز از نمونه های برجسته این پروژه‌ها به شمار می‌رود که آزاد راه اصفهان – شیراز موجب کاهش ۱۴۱ کیلومتری مسیری فعلی می‌شود . آزادراه‌های خرم‌آباد – اراک ، همت – کرج ، ارومیه – تبریز با جدیت در دست ساخت قرار دارند که با این برنامه‌ریزی و فشار موجود برای توسعه آزادراه‌ها می‌بینیم که سال ۹۷ به سال ویژه آزادراه‌ها تبدیل می‌شود . به گفته خادمی ۱۵ هزار نیروی انسانی و ۵ هزار دستگاه ماشین‌آلات در ساخت و توسعه آزادراه‌ها فعال هستند .

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل نقل با اشاره به تأثیر نقش کنارگذرهای شرق و غرب اصفهان بیان داشت : این ۲ کنارگذر تأثیر قابل توجهی در کاهش حوادث رانندگی ، اتلاف وقت و افزایش ایمنی دارند .

این مقام مسئول با اشاره به قطعه سوم آزادراه کنار گذر غرب اصفهان گفت : با احداث قطعه سوم و چهارم رینگ کمربندی شهر اصفهان کامل می‌شود و ترانزیت ، صنایع حاشیه‌ای اصفهان و ایمنی را تأمین می‌کند .

خادمی یادآور شد : برای کل این پروژه ۱۰۰۰ میلیارد تومان هزینه شده که تنها قطعه سوم آن ۱۵۰ میلیارد تومان هزینه در بر داشته است . معاون وزیر راه و شهرسازی در پایان از پیمانکار این پروژه نیز قدردانی کرد.

منبع: پرتال جامع اطلاعات تخصصی صنعت حمل و نقل :: www.iranway.com ::

در همین موضوع بخوانید

دیدگاه‌ها

۰ دیدگاه

اولین دیدگاه را دربارهٔ این خبر بنویسید.

ثبت دیدگاه

ایمیل شما منتشر نمی‌شود. تکمیل موارد ستاره‌دار الزامی است.