به گزارش پایگاه اطلاع رسانی Iranway، در راستای استقبال مردم شهرهای تهران، قزوین و همچنین کرج و هشتگرد از اولین قطار مسیر محور تهران به قزوین که اوایل تیرماه راهاندازی شد، قطار دوم هم در مسیر ریلی قرار گرفت.
مرتضی جعفری مدیرکل برنامهریزی و نظارت بر خدمات مسافری شرکت راهآهن گفت: ترافیک آزادراه کرج-قزوین با حرکت این ریلباس کاهش مییابد.
وی افزود: قطار فوق ریل باس با ظرفیت ۳۳۶ نفر است که نرخ بلیت آن ۴۰ هزار ریال است. این قطارهای حومهای با توجه به ترافیک سنگین اتوبان قزوین – تهران و همچنین کرج به تهران، بار ترافیکی جاده را به بخش ریلی کشیده شده است و شاهد کاهش ترافیک و ایمنی بیشتر هستیم.
جعفری با بیان اینکه قیمت بلیت این قطار نیز همانند نرخ بلیت قطار اول است، اضافه کرد: ساعت رفت اولین قطار از تهران ساعت ۱۶:۲۰ و ساعت ورود آن به قزوین ۱۸:۲۰ است؛ همچنین ساعت برگشت آن نیز ۵:۱۰ صبح از قزوین و ورود آن به تهران ۷:۳۰ است.
وی یادآور شد: ساعت رفت دومین قطار از تهران ساعت ۱۹ و ورود آن به قزوین ۲۱:۰۵ و ساعت برگشت آن از قزوین ۰۵:۵۰ و ورود آن به تهران ۸ صبح است.
منبع: پرتال جامع اطلاعات تخصصی صنعت حمل ونقل :: www.iranway.com :: به نقل از روابط عمومی رجا






دیدگاهها
اولین دیدگاه را دربارهٔ این خبر بنویسید.