به گزارش پرتال حمل و نقل ، وزیر راه و شهرسازی عملکرد ملت در طول ۱۲ روز جنگ با رژیم صهیونیستی را فراتر از انتظارات دشمن خواند و گفت : امروز وظیفه ما برای خدمت رسانی به مردم سنگینتر از قبل شده است .
صبح روز دوشنبه ۹ تیرماه ۱۴۰۴ ؛ «آیین بزرگداشت شهدای اقتدار ایران» به همت شورای فرهنگی این وزارتخانه در سالن الغدیر با حضور فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی و جمعی از معاونان و مدیران و کارکنان ستادی و دستگاه های تابعه برگزار شد .
وزیر راه و شهرسازی در ابتدای این مراسم با ابراز خرسندی از دیدار مجدد کارکنان ، وجود ایشان را نعمتی بزرگ دانست و اظهار کرد : این وزارتخانه بدون کارکنانش روزهای غریبی را سپری کرد . به طوریکه در نبود یکدیگر متوجه شدیم که چقدر به یکدیگر وابسته هستیم .
وی در ادامه سخنان خود با استناد به کتاب «ایران کجاست ؟ ایرانی کیست ؟» اثر سید محمد بهشتی شیرازی به موضوع اهلیت اشاره کرد و گفت : اهلیت چیزی نیست که داده و نوشته شود . مانند ایران و ایرانی که با برخورداری از تاریخ و تمدن در طولانی مدت دارایی ویژه ای پدید آورده است و اهلش بنا بر این دانایی معلوم و مشخص هستند . این را با کشوری مقایسه کنید که کشور نبوده ، بی تمدن و بی ریشه در سرزمین های اشغالی خواسته شکل بگیرد و علی رغم هزینه های بسیار زیاد بخاطر نداشتن اهلیت ، قوم آنها در حال خارج شدن از سرزمینهای اشغالی هستند .
صادق رویه و رفتار مردم ایران در طول مدت ۱۲ روز جنگ تحمیلی را تحسین بر انگیز و قابل احترام خواند و گفت : به رغم از دست دادن سربازان ، سرداران و نخبگان ، همانند ۸ سال دفاع مقدس که داغ بزرگی بر دل ها گذاشت ؛ طی این مدت به جهانیان ثابت شد که ایران تمدن ، ریشه و اهلیت دارد و اسلام را به معنی واقعی کلمه ساری و جاری کرده است .
وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد : طبق فرمایش مقام معظم رهبری ثابت کردیم که وقت شناس هستیم و جز همدلی و وفاق چیزی رقم نخورد .
وی در ادامه یاد و خاطر شهدای اقتدار ایران را گرامی داشت و گفت : شهید سرلشگر باقری و شهید مینوچهر شخصیت ها و نوابقی بودند که اگرچه فرماندهان و نخبگان نسل بعد از خود را برای نظام مقدس جمهوری اسلامی تعلیم و تربیت کردند . اما برای توصیف شخصیت ، ایمان ، خضوع ، خشوع و دیدگاه هایشان باید در تاریخ ثبت شوند .
صادق همچنین از عملکرد دست اندرکاران و فعالان حوزه های حمل و نقل جاده ای و ریلی تشکر و قدردانی کرد و گفت : در این مدت به دلیل لغو پروازها ، بار جابهجایی مسافران بر دوش ناوگان ریلی و جاده ای بود که علی رغم تلاش حداکثری از افزایش نرخ امتناع کردند . همچنین در حوزه حمل کالای اساسی از امام خمینی (ره) با جابهجایی یک میلیون تن بار نیز طی ۱۰ روز رکورد جدیدی ثبت شد .
وزیر راه و شهرسازی عملکرد ملت را فراتر از انتظارات دشمن خواند و وظیفه خود برای خدمت رسانی به مردم را به مراتب بیشتر دانست .
وی در پایان ایام سوگواری محرم را تسلیت گفت و یاد و خاطره شهدای حوزه راهسازی ، بنادر و دریانوردی و پیمانکاران در این ایام را گرامی داشت .
منتظر حضور شما در پیج اینستاگرام iranway هستیم






دیدگاهها
اولین دیدگاه را دربارهٔ این خبر بنویسید.