دریانوردی کد خبر: ۱۲۱۰۳۸

تخلیه و بارگیری بیش از ۱۳ میلیون تن کالا در بندر امام خمینی (ره) طی چهار ماه نخست سال جاری

تخلیه و بارگیری کالاهای گروه مواد معدنی و شیمیایی از یک میلیون و ٧٢٨ تن در سال ۱۴۰۱ به ٢ میلیون و ٣٢٨ تن در سال ۱۴۰۲ رسیده است که رشد ٣۵ درصدی در این زمینه را نشان می دهد . همچنین رویه‌های گمرکی صادرات ، کابوتاژ و واردات در این گروه کالایی نیز به ترتیب ۴٢ درصد، ٢٧ درصد و ١٣ درصد رشد داشته اند .

واتساپ

به گزارش پرتال حمل و نقل ، سرپرست معاونت امور بندری و اقتصادی اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان اعلام‌کرد : مجموع عملیات تخلیه و بارگیری کالاهای نفتی و غیرنفتی در چهار ماهه نخست سال جاری به بیش از ١٣ میلیون و ٣٧٩ تن رسید .

داود چگنی اظهار کرد : تخلیه و بارگیری کالاهای غیرنفتی طی مدت مذکور بالغ بر ٧ میلیون و ٧٧٨ تن بوده است .

وی با بیان اینکه تخلیه و بارگیری کالاهای نفتی در بازه زمانی یاد شده به بیش از پنج میلیون و ۶٠١ تن رسیده است ادامه داد : همچنین بارگیری کالاهای غیرنفتی در این مجتمع بزرگ بندری به ٢ میلیون و ۶٧٠ هزار تن رسیده است که رشد ١٣ درصدی را نسبت به مدت مشابه گذشته نشان می‌دهد .

سرپرست معاونت امور بندری و اقتصادی یادآور شد : رویه گمرکی کابوتاژ از ۵٧ هزار و ٢۵۴ تن در سال گذشته به ١٢٨ هزار و ٨٢٠ تن در سال جاری رسیده که حاکی از رشد ١٢۵ درصدی است . در زمینه صادرات نیز طی این مدت از ٢ میلیون و ٣۴٩ تن در سال ۱۴۰۱ به ٢ میلیون و ٧۴٠ هزار تن در سال جاری رسیده است که نشان دهنده رشد ١٧ درصدی است .

وی اضافه کرد : تخلیه و بارگیری کالاهای گروه مواد معدنی و شیمیایی از یک میلیون و ٧٢٨ تن در سال ۱۴۰۱ به ٢ میلیون و ٣٢٨ تن در سال ۱۴۰۲ رسیده است که رشد ٣۵ درصدی در این زمینه را نشان می دهد . همچنین رویه‌های گمرکی صادرات ، کابوتاژ و واردات در این گروه کالایی نیز به ترتیب ۴٢ درصد، ٢٧ درصد و ١٣ درصد رشد داشته اند .

یادآور می‌شود بیش از ۷۰ درصد واردات کالاهای اساسی کشور از منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی(ره) انجام می‌شود . همچنین بر اساس این گزارش ، ۹۰ درصد واردات برخی اقلام اساسی از طریق این بندر انجام می‌شود که در تأمین امنیت غذایی کشور تأثیر مستقیمی دارد.

در همین موضوع بخوانید

دیدگاه‌ها

۰ دیدگاه

اولین دیدگاه را دربارهٔ این خبر بنویسید.

ثبت دیدگاه

ایمیل شما منتشر نمی‌شود. تکمیل موارد ستاره‌دار الزامی است.