به گزارش پرتال حمل و نقل ، مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان با اعلام ۴۸.۵ میلیون تن عملیات تخلیه و بارگیری کالا در بنادر هرمزگان طی نیمه نخست امسال ، از تخلیه و بارگیری ۹۴۰ هزار TEU کانتینر در مجتمع بندری شهید رجایی خبر داد .
حسین عباس نژاد با اشاره به اینکه طی شش ماهه نخست سال جاری میزان عملیات تخلیه و بارگیری در بندر شهید رجایی معادل ۳۸ میلیون تن بوده است ، اظهار داشت : میزان عملیات تخلیه بارگیری بنادر استان هرمزگان در بخش نفتی و غیرنفتی معادل ۴۸.۵ میلیون تن بود که نشان دهنده سهم ۴۵ درصدی این بنادر از مجموع عملیات تخلیه و بارگیری بنادر کشور طی ۶ ماهه نخست سال جاری است .
وی ادامه داد : بندر شهیدرجایی طی مدت اخیر ۲۲ میلیون تن عملیات تخلیه و بارگیری در بخش غیرنفتی و ۱۶ میلیون تن عملیات تخلیه و بارگیری در بخش نفتی داشته است و سهم این بندر از میزان ترانزیت بنادر کشور معادل ۳.۱ میلیون تن بوده است .
صادرات و ترانزیت
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان با بیان اینکه سهم بنادر هرمزگان از ترانزیت بنادر کشور طی شش ماهه نخست سال جاری ۳.۳ میلیون تن بود ، گفت : همچنین سهم بنادر هرمزگان از ترانشیپ طی مدت مذکور معادل ۱.۷ میلیون تن بود .
عباس نژاد با اشاره به اینکه سهم بندر شهید رجایی از میزان صادرات بنادر کشور در بخش نفتی و غیرنفتی طی شش ماهه نخست سال جاری معادل ۱۷ میلیون تن بوده است ، خاطرنشان کرد : همچنین سهم بنادر هرمزگان از صادرات بنادر کشور معادل ۴۴ درصد بود ؛ این درحالی است که سهم بنادر هرمزگان در بخش صادرات نفتی به ۲۹ درصد رسید و در بخش غیرنفتی برابر ۴۱ درصد بود .
وی با اعلام اینکه میزان عملیات تخلیه و بارگیری کانتینر در بنادر استان هرمزگان طی شش ماهه نخست سال جاری معادل ۱ میلیون و ۴۱ هزار TEU بوده است ، اظهار داشت : همچنین میزان تخلیه و بارگیری کانتینر در بندر شهیدرجایی طی مدت اخیر ۹۴۰ هزار TEU بود .
کالاهای اساسی
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان با بیان اینکه تا پایان نیمسال نخست سال جاری ۳۲ فروند کشتی حامل کالاهای اساسی به میزان ۱ میلیون و ۶۶۸ هزار و ۴۱۳ تن کالا، عملیات تخلیه داشته اند، عنوان کرد: این عدد رشد ۷ درصدی در بخش تخلیه کالاهای اساسی در بندر شهیدرجایی طی شش ماهه نخست سال جاری را نشان می دهد .
عباس نژاد همچنین به اقدامات برجسته مجتمع بندری شهیدرجایی طی شش ماهه نخست سال جاری اشاره و بیان کرد : احداث ساختمان برج کنترل ترافیک دریایی بندر شهید رجایی ، احداث ۳ پست اسکله نفتی در بندر شهید رجایی ، ادامه اجرای فاز سوم طرح توسعه مجتمع بندری شهید رجایی ، احداث فاز ۲ بندر خمیر و نیز ارتقای ضریب ایمنی بنادر از طریق کنترل اسنادی و گواهینامه های کشتی کانتینری کوچک از جمله اقدامات صورت گرفته است .
وی ادامه داد : عملیاتی شدن سامانه جامع نظارت بر عملیات های لایروبی، عملیات لایروبی و افزایش عمق حوضچه بندر شیوء ، بازنگری دستورالعمل اجرایی ورود ، شماره گذاری و بهره برداری از وسایل نقلیه ، تجهیزات و ماشین آلات (خارجی) در مناطق ویژه بندری و نیز تشکیل دایره اختصاصی متروکه جهت تسریع در امر فرآیند ارزیابی ، جابجایی و انتقال کانتینرهای مهلت گذشته و خروج کالای مهلت منقضی از بندر در سال ۱۴۰۰ به نحوی که تمامی کالا و کانتینر های متروکه سنواتی تعیین تکلیف شده اند، بخش دیگری از اقدامات مهم صورت گرفته است .
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان با اشاره به تهیه پیش نویس قرارداد حمل درون بندری با هدف ساماندهی تردد کامیون های حامل کالاهای فله در بندر شهید رجایی ، گفت : بررسی ، تنظیم و انعقاد قرارداد سرمایه گذاری بنادر جاسک و سیریک و نیز تکمیل احداث اسکله تجاری بندر چند منظوره سیری از دیگر اقدامات مهم صورت گرفته است .






دیدگاهها
اولین دیدگاه را دربارهٔ این خبر بنویسید.