دریانوردی کد خبر: ۱۰۸۸۱۷

پهلوگیری ۲۸ فروند کشتی حامل کالاهای اساسی در بندر شهید رجایی از ابتدای سال جاری تا نیمه مرداد ماه

در حال حاضر سه فروند کشتی حامل گندم ، ذرت و روغن خوراکی در لنگرگاه مستقر هستند که پس طی کردن روند اسنادی و تکمیل رویه های بندری و گمرکی در بندر شهید رجایی پهلودهی می‌شوند .

واتساپ

به گزارش پرتال حمل و نقل ، مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد : از ابتدای سال جاری تا نیمه مردادماه ، ۲۸ فروند کشتی حامل کالای اساسی به مجموع تناژ یک میلیون و ۴۷۷ هزار و ۱۷ تن وارد بندر شهید رجایی شده است .

حسین عباس نژاد اظهار داشت : میزان واردات کالاهای اساسی طی بازه زمانی سال جاری تاکنون در مجموع یک میلیون و ۴۷۷ هزار و ۱۷ تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ، ۱۱.۱ درصد افزایش را نشان می‌دهد .

وی با اشاره به افزایش ۲۴۵ درصدی واردات گندم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ، گفت : در این بازه زمانی بیش‌ترین کالای اساسی وارداتی مربوط به گندم با ۹۵۳ هزارو ۸۰۶ تن بوده است .

مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی به کاهش واردات نهادهای دامی از طریق این بندر نیز اشاره‌ای داشت و گفت : واردات نهاده‌های دامی نسبت به مدت مشابه سال گذشته از کاهش ۲۲ درصد برخوردار بوده است .

به گفته عباس نژاد ، در حال حاضر سه فروند کشتی حامل گندم ، ذرت و روغن خوراکی در لنگرگاه مستقر هستند که پس طی کردن روند اسنادی و تکمیل رویه های بندری و گمرکی در بندر شهید رجایی پهلودهی می‌شوند .

گفتنی است ؛ بندر شهید رجایی یکی از مهم‌ترین مبادی ورودی کالای اساسی کشور محسوب می‌شود که دارای ۱۸ باب انبار مسقف به مساحت ۱۳۰ هزار متر مربع با ظرفیت بالغ بر ۳۵۰ هزار تن ، تعداد ۶ پست اسکله ویژه کالای اساسی ، ظرفیت ۱۰۰ هزار تن انواع کالاهای اساسی فله خشک ، ۹۰ هزار متر مربع محوطه بارانداز و همچنین تعداد ۳ پایانه نگهداری فرآورده‌های روغن خوراکی به ظرفیت ۳۷۰ هزار تن است .

در همین موضوع بخوانید

دیدگاه‌ها

۰ دیدگاه

اولین دیدگاه را دربارهٔ این خبر بنویسید.

ثبت دیدگاه

ایمیل شما منتشر نمی‌شود. تکمیل موارد ستاره‌دار الزامی است.