حمل و نقل ریلی کد خبر: ۱۰۱۶۱۵

افتتاح ۵۳ پروژه ریلی به ارزش ۲ هزار و ۶۷۲ میلیارد تومان در ایام دهه فجر

در حوزه توسعه و نوسازی ناوگان ، ۴ دستگاه واگن مسافری خواب با اعتبار ۴۰ میلیارد تومان برای استان تهران تبدیل و بازسازی شده است . بازسازی یک دستگاه لکوموتیو و بازسازی و نوسازی ۵ دستگاه لکوموتیو با اعتبار ۴۰ میلیارد و ۱۴۴ میلیارد تومانی برای هر طرح به ترتیب، سهم استان البرز بوده است .

واتساپ

به گزارش پرتال حمل و نقل ،‌ شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران در چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ۵۳ طرح با ۲ هزار و ۶۷۲ میلیارد تومان اعتبار را برای بهره‌برداری در برنامه خود قرار داده است .

بر اساس اطلاعات دریافت شده ، وزارت راه و شهرسازی افتتاح ۴۸۶ طرح با اعتباری بالغ بر ۶۰۴۲ میلیارد تومان در حوزه حمل و نقل را در دهه مبارک فجر سال ۱۴۰۰ در برنامه خود قرار داده است که از این میان ۵۳ طرح مربوط به حوزه حمل و نقل ریلی بوده و شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران متولی آن‌هاست .

شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران امسال نیز در حوزه‌های توسعه و نوسازی ناوگان ، توسعه و آموزش و فناوری ، بهسازی و نوسازی علائم و ارتباطات الکتریکی و ایمن سازی و مقابله با مخاطرات طبیعی طرح‌هایی در دست افتتاح دارد .

در این زمینه در حوزه توسعه و نوسازی ناوگان ۵ پروژه که شامل خرید ، نوسازی و بازسازی ۱۶۳ دستگاه واگن باری و مسافری و لکوموتیو با اعتبار ۵۰۵ میلیارد تومان اعلام شده که از این میزان ، ۱۵۰ دستگاه واگن باری نو با اعتبار ۲۰۰ میلیارد تومان به استان‌های مرکزی ، اصفهان و زنجان اختصاص یافته است . همچنین ۳ دستگاه لکوموتیو نو با اعتبار ۸۱ میلیارد تومان برای استان مرکزی خریداری شده است .

در حوزه توسعه و نوسازی ناوگان ، ۴ دستگاه واگن مسافری خواب با اعتبار ۴۰ میلیارد تومان برای استان تهران تبدیل و بازسازی شده است . بازسازی یک دستگاه لکوموتیو و بازسازی و نوسازی ۵ دستگاه لکوموتیو با اعتبار ۴۰ میلیارد و ۱۴۴ میلیارد تومانی برای هر طرح به ترتیب، سهم استان البرز بوده است .

در حوزه توسعه ، آموزش و فناوری یک پروژه در استان البرز با اعتبار ۲۹۱ میلیارد تومان به بهره‌برداری می‌رسد .

در حوزه احداث خطوط فرعی شامل ۹ پروژه به طول ۱۱۷ کیلومتر در استان های کرمان ، خوزستان ، خراسان ، قزوین و هرمزگان با اعتبار ۱۵۹۶ میلیارد تومان می‌شود .

بهسازی خطوط راه آهن دیگر حوزه‌ای است که شرکت راه آهن در دهه فجر امسال برای آن برنامه افتتاح دارد که در این زمینه ۲ پروژه به طول ۳۷ کیلومتر در استان‌های یزد و قم با اعتبار ۹۶ میلیارد تومان برای نوسازی ریلی کشور آن را بهره‌برداری خواهد کرد .

در حوزه‌های بهسازی و نوسازی علائم و ارتباطات الکتریکی شامل ۱۱ پروژه در استان‌های یزد ، قم ، اصفهان ، قزوین ، تهران ، اراک ، خراسان رضوی ، خوزستان و … با اعتبار ۱۵۲ میلیارد تومان ، در حوزه ایمن‌سازی و مقابله با مخاطرات طبیعی شامل ۱۴ پروژه در استان های لرستان ، خوزستان و مازندران با اعتبار ۲۳ میلیارد تومان و در حوزه بهسازی و نوسازی ایستگاه‌های راه‌آهن کشور شامل ۱۱ پروژه در استان‌های لرستان ، خراسان رضوی ، گلستان ، هرمزگان ، سیستان و بلوچستان و زنجان با اعتبار ۹ میلیارد تومان شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران در چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برنامه افتتاح دارد .

در همین موضوع بخوانید

دیدگاه‌ها

۰ دیدگاه

اولین دیدگاه را دربارهٔ این خبر بنویسید.

ثبت دیدگاه

ایمیل شما منتشر نمی‌شود. تکمیل موارد ستاره‌دار الزامی است.