دریانوردی کد خبر: ۶۵۱۲۶

لزوم فراهم سازی حضور سرمایه‌گذاران در بند چمخاله

به دنبال این هستیم که کارهای روبنایی را به بخش‌های خصوصی واگذار کنیم و از ظرفیت کشتی‌سازان نیز برای حضور در بندر چمخاله استقبال می‌کنیم .

واتساپ

به گزارش پرتال حمل و نقل ، مدیر عامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت : بندر چمخاله ظرفیت و بستر لازم برای سرمایه‌گذاری را دارد و بدین جهت باید زمینه‌های لازم برای حضور سرمایه‌گذاران فراهم شود .

محمد راستاد مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی در سفر به استان گیلان از بندر چمخاله بازدید کرد و در مراسم آغاز پروژه بندر گردشگری مسافری بندر چمخاله ، افزود : با شروع پروژه های مربوط به گردشگری دریایی ، شاهد اضافه شدن ظرفیت تجاری گردشگری جدیدی در بنادر کشور هستیم . امروز به تعمیق بیشتر ارتباط دریا و ساحل‌نشینان نیاز داریم و باید از مواهب دریا بیشتر و بهتر استفاده کنیم و بندر چمخاله یکی از بخش‌های است که توان توسعه گردشگری دریایی را دارد .

راستاد با بیان اینکه شروع پروژه بندر گردشگری مسافری بندر چمخاله آغاز تعهدات سازمان بنادر و دریانوردی است ، گفت : ظرفیت و توان کشور برای استفاده از طرح‌های دریا بسیار زیاد است و باید تعاملات خود را با تجار و بازرگانان کشورهای ساحلی بیشتر کنیم .

وی با تأکید بر توجه بر ظرفیت گردشگری بندر چمخاله ، بیان کرد : بندر چمخاله ظرفیت و بستر لازم برای سرمایه‌گذاری را دارد و باید زمینه‌های لازم برای حضور سرمایه‌گذاران را فراهم کنیم .

مدیر عامل سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه سازمان بنادر کارهای زیربنایی بنادر را انجام می‌دهد ، افزود : به دنبال این هستیم که کارهای روبنایی را به بخش‌های خصوصی واگذار کنیم و از ظرفیت کشتی‌سازان نیز برای حضور در بندر چمخاله استقبال می‌کنیم .

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به موج ترافیک‌های شهری ، خاطرنشان کرد : می‌توان با ایجاد خط گردشگری شاهد جابه‌جایی مسافران از طریق دریا باشیم که علاوه بر تفریح مسافران ، موج‌ ترافیکی از سطح جاده‌ها نیز کاهش پیدا کند .

در همین موضوع بخوانید

دیدگاه‌ها

۰ دیدگاه

اولین دیدگاه را دربارهٔ این خبر بنویسید.

ثبت دیدگاه

ایمیل شما منتشر نمی‌شود. تکمیل موارد ستاره‌دار الزامی است.