به گزارش پرتال حمل و نقل ، با مشارکت آتش نشانان بنادر سراسر کشور ، مانور ترکیبی اطفاء حریق مخازن و امداد و نجات در منطقه ویژه اقتصادی بندر نوشهر برگزار شد .
این مانور بر اساس اهداف از پیش تعیین شده و در راستای ارتقاء سطح آمادگی و افزایش توان عملیاتی و فرماندهی واحدهای آتش نشانی بنادر سراسر کشور ، روز چهارشنبه سوم اسفندماه در محوطه شرقی بندر نوشهر با موفقیت برگزار شد .
ارزیابی توان عملیاتی نیروهای آتش نشان ، آماده بکار بودن تجهیزات اطفاء حریق ، کسب آمادگی لازم برای مقابله با حوادث اضطراری قابل انتظار ولی پیش بینی نشده ، مشارکت و تعامل تیم های آتش نشان شرکت کننده در مانور و ارزیابی توان و دانش تخصصی فرماندهان در عملیات ، از مهم ترین اهداف برگزاری این مانور بوده است .
گفتنی است که این مانور با مشارکت فرماندهان آتش نشانی بنادر سراسر کشور و با همکاری سازمان آتش نشانی شهرستان نوشهر و یگان حفاظت و اداره اموربندری و حمل و نقل چندوجهی اداره کل و شرکت های بخش خصوصی فعال در منطقه ویژه اقتصادی بندر نوشهر ، با هدایت و فرماندهی عبداله یوسفی سرپرست مهندسی حریق شرکت پتروشیمی بندر امام خمینی (ره) و از مدرسان برجسته HSE و آتش نشانی کشور برگزار شد .






دیدگاهها
اولین دیدگاه را دربارهٔ این خبر بنویسید.