حمل و نقل ریلی کد خبر: ۱۵۵۷۷۷

بازگشت ایمن یک مسیر دیگر مهم ریلی / حضور شبانه مدیرعامل راه‌آهن در عملیات بازسازی محور ریلی پل کردان – چهارباغ

به گزارش پرتال حمل و نقل ، مدیرعامل راه‌آهن ، با حضور شبانه در عملیات بازسازی محور ریلی پل کردان – چهارباغ ، از نزدیک در جریان روند اجرایی این ...

واتساپ

به گزارش پرتال حمل و نقل ، مدیرعامل راه‌آهن ، با حضور شبانه در عملیات بازسازی محور ریلی پل کردان – چهارباغ ، از نزدیک در جریان روند اجرایی این پروژه قرار گرفت .

در ادامه بازدیدهای میدانی و نظارت مستمر بر بازسازی نقاط ریلی آسیب دیده در حملات اخیر دشمن آمریکایی – صهیونیستی ، جبارعلی ذاکری ، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل راه‌آهن ، با حضور شبانه در عملیات بازسازی محور ریلی پل کردان – چهارباغ ، از نزدیک در جریان روند اجرایی این پروژه قرار گرفت .

این بازدید در شرایطی انجام شد که نیروهای عملیاتی با تلاش شبانه‌روزی در حال تکمیل مراحل نهایی بازسازی ، تثبیت زیرساخت‌ها و ایمن‌سازی مسیر بودند .

مدیرعامل راه‌آهن در این حضور میدانی ، ضمن گفتگو با عوامل فنی و اجرایی ، بر اهمیت تداوم عملیات با حفظ پایداری خط ، رعایت اصول فنی و استانداردهای ایمنی تأکید کرد و تلاش‌های بی‌وقفه کارکنان را عامل اصلی پیشرفت سریع پروژه دانست .

معاون وزیر راه و شهرسازی در ادامه بر استقرار سامانه پایش عرشه های پل های نصب شده تاکید کرد .

ذاکری با اشاره به سخنان رئیس‌جمهور درباره لزوم بازسازی بهتر سازه‌های تخریب‌شده در حملات اخیر دشمن امریکایی – صهیونیستی ، گفت : با همکاری شهرداری ، پل آسیب‌دیدهٔ کردان را با کیفیتی بهتر و شرایطی مطلوب‌تر دوباره احداث خواهیم کرد .

وی همچنین با بررسی دقیق اقدامات انجام‌ شده در حوزه تقویت سازه‌ها و آماده‌سازی مسیر ، دستورات لازم را برای تسریع در اتمام بخش‌های پایانی صادر کرد .

گفتنی است با تلاش شبانه‌روزی نیروهای عملیاتی راه‌آهن ، محور ریلی پل کردان – چهارباغ بار دیگر در شرایط ایمن و پایدار قرار گرفته و آماده بهره‌برداری مجدد است .

در همین موضوع بخوانید

دیدگاه‌ها

۰ دیدگاه

اولین دیدگاه را دربارهٔ این خبر بنویسید.

ثبت دیدگاه

ایمیل شما منتشر نمی‌شود. تکمیل موارد ستاره‌دار الزامی است.