دریانوردی کد خبر: ۶۸۶۱۹

اتمام ۲ پست اسکله اولیه فاز ۳ بندر شهید رجایی تا پایان سال جاری

یکی از اولویت های بخش مهندسی سازمان بنادر به نظام مدیریت پروژه مربوط می شود که پیاده سازی دو تا سه حوزه دانشی جدید در سال ۹۸ در دستور کار قرار گرفته است بر این اساس طبق برنامه ریزی در طول چهار سال ، تمامی حوزه های دانشی را در سازمان بنادر و دریانوردی پیاده‌سازی می کنیم .

واتساپ

به گزارش پرتال حمل و نقل ، معاون مهندسی و توسعه امور زیربنایی سازمان بنادر و دریانوردی گفت : برای هر بندر نسخه مربوط به آن را طراحی خواهیم کرد تا طی یک بازه زمانی مشخص به نقطه ای مطلوب برسیم .

محمدرضا اله یار درباره طرح های مهندسی و زیربنایی سازمان بنادر گفت : برای هر بندر نسخه مربوط به آن را طراحی خواهیم کرد تا طی یک بازه زمانی مشخص به نقطه ای مطلوب برسیم و دارایی های موجود در حوزه تجهیزات را با نگاهی یکپارچه به سمت استانداردهای بین‌المللی سوق دهیم . با وجود دارایی های فعلی در بخش زیرساخت ها و تجهیزات بنادر با برنامه ریزی مشخص و بر اساس استانداردهای بین‌المللی روز دنیا وضعیت توسعه ای خود را پیش خواهیم برد .

اله یار اذعان داشت : یکی از اولویت های بخش مهندسی سازمان بنادر به نظام مدیریت پروژه مربوط می شود که پیاده سازی دو تا سه حوزه دانشی جدید در سال ۹۸ در دستور کار قرار گرفته است بر این اساس طبق برنامه ریزی در طول چهار سال ، تمامی حوزه های دانشی را در سازمان بنادر و دریانوردی پیاده‌سازی می کنیم .

معاون مهندسی و توسعه امور زیربنایی سازمان بنادر و دریانوردی گفت : امیدواریم تا پایان سال جاری و بر اساس برنامه زمان بندی شده ، ۲ پست اسکله اولیه فاز ۳ بندر شهید رجایی را تحویل بگیریم و علاوه بر این مطالعات فاز ۲ طرح توسعه بندر شهیدرجایی را به شرط تامین منابع مالی در دستور کار قرار خواهیم داد .

در همین موضوع بخوانید

دیدگاه‌ها

۰ دیدگاه

اولین دیدگاه را دربارهٔ این خبر بنویسید.

ثبت دیدگاه

ایمیل شما منتشر نمی‌شود. تکمیل موارد ستاره‌دار الزامی است.