در حال بارگذاری ...

اشتغال بیش از هفت هزار نفر در منطقه ویژه اقتصادی پیام

به گزارش پرتال حمل و نقل ، مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام با اشاره به اینکه تاکنون ۳۱۵ واحد تولیدی و خصوصی برای استقرار در این منطقه زمین دریافت کردند ، گفت : از این تعداد ۱۷۶ شرکت پروانه بهره برداری دریافت کرده که با راه اندازی تمام این واحدها زمینه اشتغال هفت هزار نفر در این منطقه فراهم می شود .

اکبر قنبرپور در نشستی با خبرنگاران در محل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه واحدهای فعال در این منطقه موفق به تولید یک هزار و ۵۰۰ محصول تاکنون شدند ، اظهار داشت : امسال ۷۲ شرکت دیگر جذب این منطقه خواهد شد .

سرمایه گذاری ۲۵ هزار میلیارد تومانی بخش خصوصی در پیام

قنبرپور با بیان اینکه تاکنون بخش خصوصی ۲۵ هزار میلیارد تومان در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام سرمایه گذاری کرده است ، تصریح کرد : این میزان سرمایه گذاری در بازه زمانی ۱۵ ساله محقق شده است .

روشن شدن یک هزار رک در منطقه ویژه اقتصادی پیام

وی با اشاره به برنامه ریزی و اقدامات در حال انجام برای تبدیل این منطقه به قطب اقتصاد دیجیتال ، گفت : به همین منظور یکی از این اقدامات ، استقرار شرکت ها در حوزه ایجاد مراکز داده است که تا به امروز ۱۸ شرکت برای مستقر شدن در پیام درخواست زمین داشتند که زمین به آنها واگذار و از این تعداد سه شرکت دیتا سنتر خود را فعال کردند .

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام با بیان اینکه روشن شدن سه هزار رک در این منطقه در دستور کار قرار گرفته است ، بیان داشت : برنامه امسال این است که هزار رک را در این منطقه روشن کنیم .

راه اندازی گمرک تخصصی فاوا تا شهریور ماه در پیام

قنبرپور در ادامه با اشاره به مصوبه هیات دولت مبنی بر راه اندازی نخستین گمرک تخصصی فاوا در این منطقه ، گفت : زیرساخت ها برای ایجاد این گمرک در پیام آماده و با مجموعه های مرتبط از جمله گمرک، سازمان تنظیم مقررات رادیویی ، پست ، مجموعه فرودگاه بین المللی پیام و بخش خصوصی هماهنگی های لازم تا در شهریورماه گمرک تخصصی فاوا در پیام راه اندازی شود .

وی ، راه اندازی شهرسیلیکون را از دیگر برنامه های در دست اقدام با هدف تبدیل شدن پیام به قطب اقتصاد دیجیتال عنوان کرد و افزود : ایجاد این شهر برای شرکت هایی در حوزه تجهیزات سیلیکونی اعم از ذخیره سازها ، پردازش گران و  سلول های خورشیدی است که با راه اندازی آن ، این شرکت ها می توانند محصولات خود را در پیام تولید کنند .

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی پیام افزود : برای راه اندازی این شهر در حال تلاش هستیم تا زیست بومی از تجهیزات سیلیکون پایه را در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی ایجاد کرده که به همین منظور یک ناحیه نیز در نظر گرفته شده است .

قنبرپور بومی سازی تجهیزات شبکه ملی اطلاعات را از دیگر اقدامات در راستای تبدیل شدن پیام به قطب اقتصاد دیجیتال منطقه عنوان کرد و بیان داشت : بومی سازی و تولید تجهیزات شبکه ملی اطلاعات نیز امروز توسط شرکت های دانش بنیان درمنطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام در حال انجام است که ۳۰ شرکت در این حوزه در منطقه فعال که حدود ۲۶ محصول یکتا و منحصر به فرد با تیراژ یک میلیون را تولید می کنند .

تولید یک میلیون گوشی تلفن همراه در منطقه ویژه اقتصادی پیام

مشاور وزیر ارتباطات در ادامه این نشست با اشاره به تبدیل شدن منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام به قطب تولید گوشی های تلفن همراه هوشمند ، بیان داشت : ۱۳ شرکت برای احداث خط تولید خود در منطقه درخواست دادند که از این تعداد تاکنون ۲ مجموعه به بهره برداری رسیده است .

قنبرپور ادامه داد : امسال پیش بینی ما تولید یک میلیون گوشی تلفن همراه ایرانی در مجموعه پیام است که یک سوم آنها هوشمند و مابقی گوشی های دکمه ای خواهد بود .

صادرات ۲۰۰ میلیون تن کالا از گمرک مستقر در منطقه ویژه اقتصادی پیام

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام با اشاره به صادرات ۲۰۰ میلیون تن انواع محصول در سال ۱۴۰۱ از طریق گمرک مستقر در این منطقه ، گفت : ارزش دلاری این میزان صادرات بیش از ۲۰۶ میلیون دلار بوده که نسبت به سال ۱۴۰۰ از نظر وزنی ۵۹ درصد و از نظر ارزش ارزی ۱۱۶ درصد رشد داشته است .

قنبرپور ادامه داد : همچنین در سالی که گذشت ۱۱۲ میلیون تن محصول به ارزش ۹۵۸ میلیون دلار از طریق گمرک مستقر در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی وارد کشور شد که از نظر وزنی 28 درصد و ارزی ۵۰ درصد نسبت به سال ۱۴۰۰ افزایش داشته است .

۲۷۰ هزار نشست و برخاست پرواز در فرودگاه بین المللی پیام

وی در ادامه با اشاره به اینکه ۶۰ درصد از ظرفیت آموزش خلبانی کشور در این فرودگاه فعال است ، گفت : حدود ۱۸ سال از شروع پروازهای آموزشی در پیام می گذرد که در همین مدت ۲۷۰ هزار نشست و برخاست پروازها در این حوزه انجام شده است .

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام با اشاره به ظرفیت بخش مسافری فرودگاه بین المللی پیام عنوان کرد : از سال ۹۸ تاکنون که مجوز پروازهای مسافری از این فرودگاه صادر شده است حدود ۵۰۴ پرواز مسافری ورودی و خروجی در پیام داشتیم و بیش از ۳۴ هزار مسافر جابه جا شدند . همچنین پروازهای بین المللی به مقصد نجف اشرف به پیام و بالعکس در سال گذشته انجام و امسال نیز این پروازها به صورت هفتگی در حال انجام است .

وی پروازهای کارگو را از مهم ترین ظرفیت های بخش فرودگاهی پیام عنوان و تصریح کرد : در این حوزه نیز به صورت تجمیعی ۱۱۶ هزار تن محصول به صورت هوایی در فرودگاه بین المللی پیام جا به جا شده است .




مطالب مرتبط

به محض ابلاغ سیاست‌های کلی توسعه دریامحور ، سازمان بنادر و دریانوردی و وزارت راه و شهرسازی که وزن قابل توجهی در توسعه دریامحور دارند ، اقدامات اجرایی را مدنظر قرار دادند و از آنجایی که از قبل پیش‌بینی شده بود ، مطالعاتی را در این زمینه انجام داده بودیم و آن را به پروژه‌های ...

|

علیرغم رشد ۱۵ درصدی تردد کشتی‌های حامل کالای خطرناک نسبت به مدت مشابه سال قبل ، ارائه ایمن خدمات دریایی همچنان ادامه دارد و موفق به کسب رکورد ۵ سال متوالی بدون حادثه در عملیات دریایی شدیم .

|

فرودگاه پیام این ظرفیت را دارد که به مردم و ساکنان استان هایی از جمله البرز و استان های همجوار مانند تهران و قزوین در حوزه مسافری خدمات رسانی کند .

|

اختصاص منابع و ردیف‌های درآمدی جدید ، تدوین و تصویب فرآیندهای تامین منابع مالی با توجه به ظرفیت‌های قانونی ، تسهیل کردن تامین وثیقه از سوی سرمایه‌گذاران برای ارایه به بانک‌ها و ... برخی مشوق‌ها برای هموار کردن مسیر پیش روی سرمایه‌گذاران است .

|

بندر فریدونکنار با مساحت ۷۸ هکتار و برخورداری از ۲ پست اسکله تجاری و همچنین انبارها و تأسیسات اختصاصی صادرات و ترانزیت کالا ، سیلوی غلات ، مخازن نفتی و استقرار ایستگاه بین المللی فرستنده ناوتکس و مرکز فرعی جستجو و نجات دریایی(MRCC) یکی از بنادر مهم در شمال کشور می باشد .

|

نظرات کاربران