ایلام ظرفیت بالقوه ای برای ایجاد دیپلماسی مرزی را دارد
طی ده ماهه امسال بیش از ۲ میلیون و ۲۳۰ هزار تن کالا به ارزش یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار از از مرز مهران صادر شده است که با این حجم صادرات ، مرز مهران موفق به کسب رتبه نخست پایانه های کشور در صادرات غیرنفتی نفتی شده است .
به گزارش پرتال حمل و نقل ، استاندار ایلام توسعه روابط با کشورهای همسایه خصوصا عراق را در اولویت سیاست خارجی دولت چهاردهم ذکر کرد و گفت : استان ایلام با ۴۳۰ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق از یک ظرفیت عمده و بالقوه برای ایجاد دیپلماسی مرزی در حوزههای مختلف برخوردار بوده که به عنوان یک اولویت اساسی در دستور کار است .
احمد کرمی اظهار داشت : ایجاد زیرساخت های مناسب در پایانه و بازارچه مرزی مهران موجب شده در ایام اربعین بیش از ۵۵ درصد زوار مرز مهران را برای تردد انتخاب کنند که این مهم سهم بسزایی در توسعه اقتصادی استان ایفا می کند .
استاندار ایلام تصریح کرد : طی ده ماهه امسال بیش از ۲ میلیون و ۲۳۰ هزار تن کالا به ارزش یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار از از مرز مهران صادر شده است که با این حجم صادرات ، مرز مهران موفق به کسب رتبه نخست پایانه های کشور در صادرات غیرنفتی نفتی شده است .
نماینده عالی دولت در استان ایلام ، بازگشایی مرز چیلات را از مطالبات مردم دهلران برشمرد و گفت : زیرساخت های مرز چیلات از سمت استان ایلام فراهم و مجوزهای آن نیز از سوی مجلس و دولت به تصویب رسیده و منتظر هستیم که کشور عراق هم پای کار بیاید تا این مرز هر چه سریعتر بازگشایی شود تا بتواند در حوزه زوار و تجارت به عنوان مرز دوم استان نقش آفرینی نماید .
منتظر حضور شما در پیج اینستاگرام iranway هستیم