در حال بارگذاری ...
  • توافق روسای کل گمرکات ایران و ترکمنستان برای افزایش همکاری‌های گمرکی و حجم مبادلات تجاری

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، محمد رضوانی‌فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران و مقصد خدایقولیف همتای ترکمنی وی در تهران به منظور گسترش همکاری‌ها در زمینه‌های مختلف دیدار و گفتگو کردند .

    رضوانی‌فر با اظهار خرسندی از افزایش حجم تجارت دو کشور از تبادل ۱/۴ میلیون تن کالا به ارزش ۴۵۰ میلیون دلار در سال گذشته بین دو کشور خبر داد .

    وی با اشاره به اینکه نشست‌های مشترک دوجانبه و مرزی نقش موثری در افزایش حجم مبادلات تجاری خواهد داشت ، خواهان تعیین تقویم و تداوم برگزاری این نشست‌های مشترک شد .

    معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران با تاکید بر ظرفیت مناسب و وجود ۴ مرز فعال بین دو کشور خاطرنشان کرد ، افزایش ظرفیت پذیرش کامیون ، همکاری در جهت افزایش حجم مبادلات به ویژه در مرز سرخس ، روانسازی صدور ویزا برای تجار ، مبادله الکترونیک اسناد و افزایش ساعات کار در افزایش حجم مبادلات و تسهیل تجارت نقش موثری دارد .

    مقصد خدایقولیف رئیس کل خدمات گمرکی ترکمنستان نیز در این دیدار ضمن استقبال از توسعه تبادلات تجاری طرفین در سال‌های اخیر ، از رشد مبادلات تجاری کشورش با ایران خبر داد.

    وی خواهان تبادل تجربیات و توسعه همکاری‌های آموزشی بین گمرکات دو کشور شد که مورد استقبال رئیس کل گمرک ایران قرار گرفت .

    وی در این دیدار گفت : مرزهای دو کشور پتانسیل بالایی دارند و گمرک ترکمنستان برای شبانه‌روزی شدن ارائه خدمات در مرز سرخس آمادگی دارد .

    بنابر این گزارش در این دیدار همچنین مقرر شد نشست‌های کارشناسی دو کشور ظرف ماه آینده برگزار شود .




    مطالب مرتبط

    در ۵ ماهه سال ۱۴۰۳ ، ترانزیت خارجی از مبدا گمرک پرویز‌خان ۱۵۸ درصد ، گمرک بندر شهید رجایی ۱۷ درصد و از گمرک باشماق ۱۱۲ درصد افزایش نشان می‌دهد .

    |

    موضوع این است که در این ماجرا راننده ایرانی بار یک کشور دیگر (سوخت عراق) را برای یک کشور دیگر (افغانستان) حمل می‌کند و کالا متعلق به عراق است که از مسیر ایران و با راننده ایرانی به افغانستان ترانزیت شده‌ است و گمرک ایران هم در مرز ورود و هم در مرز خروج هماهنگی‌های ترانزیتی را ...

    |

    پس از گمرک پیرانشهر ، بیشترین افزایش ترانزیت خارجی از مبدا گمرکات سرخس ، پرویز خان و باشماق بود که در این مدت به ترتیب ۲۸۶، ۱۹۷ و ۱۱۱ درصد افزایش نشان می‌دهد . 

    |

    یکی از تسهیلات گمرک به فعالان اقتصادی که به کاهش هزینه تولید ، انبارداری ، کاهش زمان ترخیص کالا و مدیریت کردن آن برای رساندن مواد اولیه و ملزومات به خط تولید منجر می‌شود ، استفاده از ظرفیت انبار اختصاصی است که در حال حاضر بیش از ۲۴۸ انبار اختصاصی در ۲۵ استان برای تولیدکنندگان ...

    |

    وضعیت گمرکات خصوصا در نواحی مرزی می‌بایست متناسب با حجم تجارت خارجی کشور ارتقا یابد و این امر نیازمند توجه و حمایت جدی نهادهای تصمیم‌گیر است .

    |

    نظرات کاربران