در حال بارگذاری ...

آمادگی راهداری استان مرکزی برای اجرای طرح زمستانی با تأکید بر اقدامات پیشگیرانه

به گزارش پرتال حمل و نقل ، مدیرکل راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای استان مرکزی از برنامه‌ریزی جامع برای اجرای طرح راهداری زمستانی خبر داد و بر ضرورت آمادگی کامل راهداران برای ارائه خدمات مطلوب به کاربران جاده‌ای تأکید کرد .

روح‌اله محسن‌زاده با اشاره به اهمیت نقش راهداران در حفظ جان مسافران اظهار کرد : پذیرش مسئولیت در قبال ایمنی جاده‌ها ، نیازمند دقت در نظارت و مدیریت اجرای طرح‌های زیرساختی در راه‌های ارتباطی است .

وی افزود : در راستای آمادگی برای مواجهه با بارش‌ها، تأمین تمامی مصالح مورد نیاز از جمله شن ، نمک و آسفالت سرد جهت انجام عملیات راهداری زمستانی و لکه‌گیری در دستور کار قرار دارد . همچنین تیم‌های عملیاتی آماده‌ی واکنش سریع هستند تا از بروز هرگونه اختلال در ترددهای جاده‌ای جلوگیری شود .

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان مرکزی ادامه داد : در کنار اقدامات میدانی ، پیگیری‌های لازم جهت بهبود وضعیت معیشتی و تأمین حقوق و مزایای کارکنان نیز به صورت مستمر دنبال می‌شود تا ضمن حفظ توان عملیاتی ، روحیه خدمت‌رسانی در میان نیروهای راهدار ارتقا یابد . همچنین تلاش می‌شود تا با بهره‌گیری از اعتبارات استانی ، چالش‌های موجود در حوزه تجهیزات و ماشین‌آلات به طور جدی مرتفع گردد .

محسن‌زاده با تأکید بر ضرورت همکاری‌های منطقه‌ای تصریح کرد : برگزاری جلسات فصلی با حضور پلیس راه نقشی کلیدی در مدیریت بحران‌های زمستانی دارد. ما بر این باوریم که با تعامل نزدیک میان ادارات تابعه شهرستان‌ها و پلیس راه ، می‌توان چالش‌های هر منطقه را به‌موقع شناسایی و برطرف کرد .

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان مرکزی در پایان تأکید کرد : هدف نهایی ما در اجرای طرح راهداری زمستانی ، ارتقای سطح ایمنی و ایجاد اطمینان خاطر برای تمامی مسافران است و تمامی تیم‌های عملیاتی موظف هستند با حداکثر توان، در مسیرهای مواصلاتی حضور یافته و خدمات خود را با دقت و مسئولیت‌پذیری کامل ارائه دهند .

 




مطالب مرتبط

اولویت اصلی ما در اجرای طرح راهداری زمستانی ، حفظ ایمنی کاربران جاده‌ای ، تسهیل تردد و جلوگیری از اختلال در عبور و مرور در محورهای مواصلاتی استان است و در این راستا تلاش می‌کنیم پیش از آغاز بارش‌ها ، تمامی ظرفیت‌های موجود را به‌صورت کامل پای کار بیاوریم .

|

پاک‌سازی و ساماندهی حاشیه مسیرها نیز به‌صورت مستمر در دستور کار راهداران قرار دارد و طی پنج ماهه نخست سال جاری ، ۶۲۵ کیلومتر از رفیوژ میانی راه‌ها و پاشنه نیوجرسی‌ها پاک‌سازی شده است .

|

سه هزار و ۵۰۰ کیلومتر خط‌کشی ، نصب هزار و ۷۰۰ عدد انواع تابلوهای ایمنی ، تعمیر و نصب ۳۰۰۰ سِت گاردریل ، ۲۸ کیلومتر نصب نیوجرسی و همچنین اجرای ۴۰ کیلومتر روشنایی در محورهای استان مرکزی عملیاتی شده که تأثیر بسزایی در کاهش تصادفات و افزایش رضایتمندی کاربران جاده‌ای داشته است .

|

به گزارش پرتال حمل و نقل ، معاون حمل‌ونقل اداره‌کل راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای گیلان از صدور ۹ هزار و ۴۵ فقره گواهی معاینه فنی برای وسایل ...

|

تمامی هماهنگی‌های لازم برای بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت دوربین‌های نظارت تصویری و سامانه‌های پایش جاده‌ای انجام شده تا امکان رصد مستمر وضعیت تردد و مدیریت هوشمند سفرها در طول ایام اربعین فراهم باشد .

|

نظرات کاربران