در حال بارگذاری ...

آغاز عملیات اجرایی آسفالت باند دوم قطعه چهارم محور کهنوج – رودان / ۲۰ کیلومتر تا تکمیل پروژه باقی ماند

به گزارش پرتال حمل و نقل ، رئیس اداره نظارت بر ساخت راه‌های اداره‌کل راه و شهرسازی جنوب کرمان از آغاز عملیات اجرایی آسفالت باند دوم قطعه چهارم محور کهنوج – رودان خبر داد و گفت : با اجرای این قطعه ، تنها ۲۰ کیلومتر از مجموع ۷۴ کیلومتر این محور برای تکمیل باقی خواهد ماند .

محمدحسین آیین اظهار کرد : این قطعه به طول ۴.۹ کیلومتر ، بخشی از پروژه تعریض و دوبانده‌سازی محور کهنوج – رودان است که با هدف ارتقای ایمنی تردد ، افزایش ظرفیت عبور و مرور و بهبود دسترسی‌های منطقه در حال اجراست .

وی افزود : محور کهنوج – رودان با طول ۷۴ کیلومتر از مسیرهای ارتباطی مهم جنوب کرمان به شمار می‌رود و اجرای عملیات دوبانده‌سازی آن نقش مؤثری در کاهش تصادفات ، تسهیل حمل‌ونقل و توسعه ارتباطات بین استانی خواهد داشت .

آیین با اشاره به روند پیشرفت این پروژه تصریح کرد : با آغاز عملیات آسفالت قطعه چهارم ، تنها ۲۰ کیلومتر از کل مسیر برای تکمیل عملیات دوبانده‌سازی باقی می‌ماند که اجرای آن نیز در برنامه کاری این اداره‌کل قرار دارد .

رئیس اداره نظارت بر ساخت راه‌های اداره‌کل راه و شهرسازی جنوب کرمان تأکید کرد : این اداره‌کل با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود و در چارچوب برنامه‌های توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل، روند اجرای پروژه‌های راهسازی را با هدف افزایش ایمنی، کاهش زمان سفر و ارائه خدمات مطلوب‌تر به شهروندان با جدیت دنبال می‌کند .

 




مطالب مرتبط

یکی از پل‌های در دست ساخت ۲۴ متر طول دارد و در قالب سه دهانه هشت متری اجرا می‌شود و پل دیگر نیز به طول هشت متر و با یک دهانه هشت متری در حال اجراست .

|

به گزارش پرتال حمل و نقل ، معاون مهندسی و ساخت راه‌های اداره‌کل راه و شهرسازی جنوب کرمان از ادامه عملیات اجرایی احداث قطعه دوم بزرگراه محور ...

|

نظرات کاربران