محور چهارخطه دهریز - نهاوند در استان لرستان زیر بار ترافیک رفت
این محور در آیندهای نزدیک ، با حضور مقامات کشوری و استانی به صورت رسمی افتتاح خواهد شد .
به گزارش پرتال حمل و نقل ، مدیرکل راه و شهرسازی استان لرستان از زیر بار ترافیک رفتن محور چهارخطه دهریز - نهاوند در راستای ارتقا ایمنی ، کاهش تصادفات و تسهیل تردد هموطنان خبر داد .
عنایتاله میرزایی اظهار کرد : محور چهارخطه بروجرد تا نهاوند به طول حدود ۴۰ کیلومتر در محدوده استان لرستان ، یکی از پروژههای مهم و تأثیرگذار در شبکه حمل و نقل استان به شمار میرود که نقش بسزایی در بهبود ایمنی و روانسازی ترافیک منطقه دارد .
وی افزود : از مجموع طول این محور ، ۲۹ کیلومتر طی سالیان گذشته تکمیل و به بهرهبرداری رسیده است و خوشبختانه ۱۰ کیلومتر دیگر (حدفاصل دهریز تا نهاوند) نیز طی هفته گذشته ، پس از اتمام عملیات اجرایی و نصب کامل علائم و تجهیزات ایمنی ، زیر بار ترافیک قرار گرفت تا گامی مؤثر در کاهش حوادث جادهای و افزایش ایمنی در این محور پرحادثه برداشته شود .
میرزایی تأکید کرد : تکمیل این محور پرحادثه و خطرناک یکی از مطالبات جدی مردم منطقه بوده که مجموعه راه و شهرسازی استان با تمام توان خود تلاش نمود تا با رفع موانع موجود ، پروژه در کوتاهترین زمان ممکن به بهرهبرداری برسد .
وی در پایان خاطرنشان کرد : این محور در آیندهای نزدیک ، با حضور مقامات کشوری و استانی به صورت رسمی افتتاح خواهد شد .
منتظر حضور شما در پیج اینستاگرام iranway هستیم