در حال بارگذاری ...
  • دیپلماسی حمل و نقل ، موتور محرک اقتصاد

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، دومین همایش حمل‌ونقل و توسعه اقتصادی در آستانه روز حمل‌ونقل ، به همت اتاق بازرگانی تهران و با همکاری وزارت راه و شهرسازی در مرکز همایش‌های رایزن برگزار شد ؛ همایشی که وزیر راه و شهرسازی در آن از اصلاح سازو‌کارهای درآمدی و تقویت نقش بخش‌خصوصی در حوزه حمل‌و‎نقل خبر داد .

    وزیر راه‌ و‌ شهرسازی در این همایش که با حضور مسئولان دستگاه‌های اجرایی ، مجلس شورای اسلامی و تشکل‌های بخش‌خصوصی برگزار شد، با بیان اینکه «در دوره کنونی ، چاره‌ای برای دولت نمانده که با بخش‌خصوصی آشتی کند» گفت : اگر در دهه‌ها و حتی سال‌های گذشته ، دولت‌ها با خیالی آسوده فرصت‌ها را به بعد موکول می‌کردند ، امروز به نقطه‌ای رسیده‌ایم که فرصت بعدی ، دیگر وجود ندارد و پوسته سخت عدم اعتماد به بخش‌خصوصی شکسته شده است .

    فرزانه صادق ، با اشاره به اینکه طی نزدیک به دو سال عمر دولت چهاردهم ، چند پروژه در قالب مشارکت عمومی - خصوصی در کشور اجرا شد، تاکید کرد که وزارت راه و شهرسازی با جدیت به دنبال این مدل از قراردادها است .

    وی در خصوص اصلاح تعرفه‌ها و سازوکارهای درآمدی مربوط به حوزه حمل‌و‌نقل نیز گفت : طبق مصوبه قانونی مجلس ، به نرخ‌گذاری دستوری در این بخش عملا پایان داده شده بود اما به دلیل مسائلی که در سایر حوزه‌های اقتصادی پیش آمد ، ستاد تنظیم بازار به قیمت‌گذاری تعرفه‌های حوزه حمل‌و‌نقل نیز ورود پیدا کرد .

     

     

     

     
     
     
     
    منتظر حضور شما در پیج اینستاگرام iranway هستیم
     
     
     




    مطالب مرتبط

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، مدیرعامل منطقه آزاد مازندران در نشست تاب‌آوری لجستیک ، حمل‌ونقل و ترانزیت اتاق بازرگانی تهران ، با تشریح ظرفیت‌های ...

    |

    حمل‌ونقل ترکیبی می‌تواند قدرت مانور کشور را در جابه‌جایی کالا افزایش دهد ، اما تحقق این هدف نیازمند اتصال کامل کریدورها ، کاهش توقف در بنادر و مرزها و هماهنگی واقعی میان دستگاه‌های مسئول است .

    |

    بر اساس این نامه ، طبق مقررات فعلی ، کامیون‌های ایرانی اجازه بارگیری کالاهای ترانزیتی از مسیر دریایی به بندر مرسین را ندارند ؛ مسئله‌ای که موجب انحصار در حمل‌ونقل، افزایش شدید کرایه‌ها و تحمیل هزینه‌های اضافی به تجار و تولیدکنندگان شده است .

    |

    نظرات کاربران